tommybf

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

About tommybf

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 05/23/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  9310 sørreisa
 • Kjøretøy
  2007 bmw 530xd E61

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. tommybf

  2007 bmw 530xd drive ulyd eksos/motor?

  Trur ikke det er så voldsomt med during ved Regenerering?
 2. Hei, har fått en veldig markant during i bilen. Spesielt ved lavt turtall rundt 1500 omdreininger. Dette skjer sporadisk og kan kjøre bilen i flere dager/ uker før dette kommer. men i det siste virker det som det kommer litt oftere. Noen som har peiling på va det kan være? På forhånd takk for svar!
 3. Etter en 20-30 min tur i -12 c.
 4. Og du har ikke vært plaget siden?
 5. Otis, når skiftet du din varmeveksler?
 6. kjøpte min hos koed.no typen Hella. Har lest at termostater til automatkassa uheldigvis kan ryke etter kort tid, at den låser seg i åpen posisjon. Tydeligvis en svakhet på disse termostatene uavhengig av hvilken type. Legger ved link under. Vurdere å montere det denne fyrn har gjort for å sikkre meg mot problemer med termostaten i ettertid. http://forum.bmw5.co.uk/topic/132447-inline-thermostat-mod-to-fix-the-gearbox-heat-exchanger-write-up/
 7. Ja ordnet seg til slutt. Dem har nokk ikke gjort en grundig undersøkelse, og spillte nokk inn noe uerfarenhet inn i bilde. Kunne blitt kostbart om det ikke ble oppdaget av meg ganske tidlig.
 8. Da er oljekjøler skifter og det ga resultater. 88-90 grader nå på -10 c ute.
 9. Okei, ja får bestille delen og få det skiftet. Satser på at det med temp ordner seg. Står det ikke en varmeveksler på radiator også?
 10. https://www.koed.no/no-no/product/17217803830 det er denne delen det er snakk om?
 11. Nei det er korrekt, skal være 88 grader. Ja skal komme tilbake til tråen med oppdatering så snart oljekjøler er skiftet. Satser på at alt ordner seg med tanken på temp.
 12. Otis, jeg skal prøve det en gang til for å være helt sikker.
 13. Står 88 på den thermostaten jeg byttet til, så da regner jeg bare med den åpner på 88 og ikke noe lavere temperatur. Det skader nokk ikke å prøve en hvor det står 90 grader på. Er du heldig, så holder du en høyere temperatur. Jeg blir å skifte oljekjøleren uansett. Man kan aldri stole helt på at verkstede har gjort en god nokk jobb i feilsøkingen. Vill ivertfall få utelukket om det er det som er årsaken til lav temp.
 14. Di skiftet ikke oljekjøler, det må bestilles ny time for dette da jeg først skulle få fjernet og blendet swirlflaps, Skiftet også glødeplugger og glødeplugg reele. Godt spørsmål, venter på papirene fra dem da bilen ble hentet ut søndag utenfor åpningstid. Sa noe om at det ble testet og lest av under kjøring av bilen. Skal ikke si for sikkert før jeg mottar papirer.