Jimbo92

Medlem
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jimbo92

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 12/05/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark/Skien
 • Kjøretøy
  520i E39 1996

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. trenger en ny Servopumpe til min e39 håpet noen her hadde en de kunne se av
 2. Strålende! takk skal du ha! passet ikke over de to gitt var ikke samme typen i det hele tatt
 3. Servo pumpen i min e39 er gått i stykker, men finner svært lite delebiler på finn eller deler på finn hvor det er diesel bil eller spesifisert at det er fra en diesel. Så håpet jeg på om Servo pumpen fra Bensin motoren er den samme som står på Diesel motoren. Bilen min er en 2002 model. har også år's modell også noe og si kanskje?
 4. Jimbo92

  Evopowers e39/e61

  nydelig og se sommer dekka på plass😁 et nydelig tegn på vår! vi har venta for lenge på at våren skulle komme nå!😄 bestilte nye dekk i går til rondellene som skal på i morgen! gleder meg godt til det! så jeg henger ikke langt bak 😎
 5. Snart sessong nå! hva foregår?
 6. Jimbo92

  Evopowers e39/e61

  Artig det du du hadde bytta sladre speilet med her! aldri sett at Bmw har en slik en type! stilig!
 7. Her har det vært litt stille en stund du! vært en god del jobbing og oppussing i det siste
 8. Jimbo92

  Evopowers e39/e61

  jøss har tenkt lenge på om det gikk an og få tak i noe sånt noe! da er det bare en ting og gjøre da! bestille en :3
 9. Jimbo92

  Evopowers e39/e61

  hørte med en kompis i dag han hadde fem trins med lys kjøpt fra GS Bildeler men det var i fjord så han viste ikke om de fortsatt hadde det
 10. Jimbo92

  Evopowers e39/e61

  Veit du om det fortsatt går and og få de her med lys på også?
 11. Jimbo92

  Nypolert e39 touring shadowline.

  fy fader detta var jo helt rått! tenkte jeg skulle utføre samme jobben på min om noen måneder! men når jeg ser sånt som det her blir jeg bare enda mere gira på og kjøre i gang! pent stykke arbeid detta her ja!
 12. Jimbo92

  ///BMW-Tor E39 530dat

  Den der så jo helt geinal ut! det jeg bruker er den driten her! og gru som jeg hater den! stygg er den også med det lednings verket som henger på! http://www.biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Mobilt/Kabler-og-ladere/FM-sender-med-lader-2000033221/ tør jeg spørre hva den heter eller hvor du har bestilt?
 13. Jimbo92

  ///BMW-Tor E39 530dat

  se her ja! og ikke noe pixel problem! er ikke noe man ser hver dag xD
 14. Da har jeg tatt meg friheten til og laminere ett hull jeg hadde i høyere inne skjerm foran! tenkt på det en stund at jeg må få somlet meg til og få tatt det! var egentlig plan om og reise til hoggeren og ta fra en bil der, men tenkte jeg kunne like så godt laminere det inn på jobben! her ser vi da sprekken som har terget meg en stund nå som jeg tenkte jeg kunne få orden på her er den da altså avmontert! ble og ta og vaske vekk den verste skitten sånn at jeg fikk et renere underlag og legge aluminium`s teip på teipet både foran og bak sånn at jeg fikk "formen" til bake til det den egentlig var. her teipet jeg helle området som jeg skulle støpe på og litt til. etter fulgt med smøring av slipp vox. her har jeg da smørt inn det jeg trenger for erstatning. da har jeg tatt av støpen og klar til og slipe og pusse sånn at pass formen blir bedre klarte det sverre ikke og komme på en bedre løsning en det i farta men popp nagler og rotabond gjorde susen så langt! og her er slutt resultatet! ser ikke veldig pent ut pga farge forskjellen og det tydlige rotabond bruket jeg har her. Men pass formen ble nok så greit så tenker dette holder en god stund fram over! hvis dette viser seg i framtid og bli ett problem på noen måte blir jeg og montere originalt igjen! er på tanken og få farget dette svart men tviler på at det er nødvendig. blir sikkert så fort svart i det være vi har nå uansett! eneste jeg kunne tatt meg litt i var at den henger en smule under fangeren tviler på det skulle være sånn..