Jump to content

bimmaboy

Members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

568 profile views

bimmaboy's Achievements

 1. Nåla på temperaturmåleren rører så vidt på seg ved start. Så står den på samme sted etter kjøretur.. Bilen sliter med kaldstart fra før av.. kan dette tyde feil på temp føler? Forslag til tips og feilsøk tas gjerne i mot
 2. Etter at bilen stod en måned i garasjen uten å få start fikk jeg endelig start med nytt bensin pumpe relé og litt mikking. Så har det begynnt å lekke olje fra bak på bunnpanna ser det ut som. Etter en kjøretur så kan det ligge olje med størrelse av en halv tennisball på bakken. Er det noe logisk grunn til at den begynner å lekke etter å ikke være kjørt på så lenge? Er det dumt å kjøre bilen da? Jeg prøvde å stramme 13mm bolten som det ser ut som det lekker fra.. men den satt godt fast tror jeg. Hva er lure alternativ nå? Er det noe fiks med olje lekaskje tetter? Merk at bilen ikke har lekket noe annen olje en et par dråper fra framsiden av en bolt ved bunnpanna. (sånn minimalt med dråper) Setter pris på forslag og innspill.
 3. Update: Da fikk jeg start på bilen etter feilsøking. Takk for tips Rune! Bensin pumpa funket. Bilen fikk bensin og gnist men motor ville ikke gå. Døde etter 2-3 sek. Det var en sensor som jeg tok ut og inn, etter det startet bilen (den grå til høyre på bildet). Noen som vet hva den sensoren er?
 4. Har ikke prøvd å starte den med startgass, men blir å prøve. Det er en 728i fra 85. Nå skjenner jeg at det strømmer bensin i slangen når jeg skrur om nøkkelen i 2 posisjon. Men.. jeg hører ikke bensin pumpen som er bak bilen lenger.. hmmm Kanskje den har tatt kvelden så trykket ikke leverer? Ettersom at jeg hørte bensin pumpen bak før når jeg også ikke fikk start på bilen så er det litt merkelig. Men kanskje bensin pumpe relé var dårlig da og knotet det til for pumpen? hmm
 5. Update: Jeg fikk tak i nytt bensinpumpe relé fra ebay (Velo). Nå lager ikke den lyd lenger.. men får ikke start på bilen. Noen ideer?
 6. Takk! Jeg skal se nærmere på den.
 7. Jeg parkerte bilen i garasjen i litt over en ukes tid uten å bruke den. Når jeg skulle starte den nå så vil den ikke.. Det kommer en ganske høy skrikelyd fra denne boksen i motorommet (relé?). Etter en 10 sekunders tid kan den slutte. Når jeg vrir om tenningen for å starte så starter motoren nesten før den dør. Jeg leste at det muligens kunne være dårlig batteri? Jeg ladet det over natten til det sto det var fulladet (har ikke sjekket med multimeter), prøvde igjen men samme feilen. Føler den hyle lyden fra boksen er litt kortere nå, før jeg ladet batteriet kunne den gå i 1-2 min. Noen som har noen peil på hva som kan være løsningen?
 8. Jeg har 15- pinns kontakten Jeg prøvde nettopp å nullstille men skjedde ingenting 😕 Jeg skal ha nøkkel i den andre posisjonen ikke sant? Koblet med ledning mellom pin 1 og 7. Skrudde på tenningen og venta i 15 sek..
 9. Se der ja, takk. Jeg så på en annen side at de mente man skulle koble pin 1 og 7. Men her står det 1ern er Ignition Coil? 😕 hmm
 10. Noen som vet hvilkene pins man skal koble for å nullstille service/olje på en 85mod E23? Er det noe annet spesielt viktig å gjøre når man nullstiller?
 11. Skal prøve å reklamere. Satser på å prøve med ledningen, eller kanskje ta pinnen fra den andre ut Takk for info! Ja, ser ut som de har dem der.
 12. Jeg fikk kjøpt nytt hovedlys (low beam, det helt ytterst) fra nettet. Jeg så at den "pinnen" som skal være øverst på gamle lykta ikke er på denne.. ser ut som den har blitt knekt av (se bilde). Jeg lurer på om noen vet hvilken funksjon den har? Parklys funker nemlig ikke etter jeg fikk på det nye lyset. Noen som også har tips til hvor jeg kan kjøpe de plastikk festene som skal sitte i ytterst på tuppen av boltene som fester lyset til rammen?
 13. Se der ja! Ser den er ganske vrien nå.. Hvor mye bør jeg demontere for å få tatt den ut? Takk for bilde og info!
 14. Takk for svar. Er det en måte jeg kan feilsøke på de? hvor sitter kaldstartdysen? Det er en 2.8 liter.
×
×
 • Create New...