Jump to content

Tpftww

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Tpftww

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 03/26/1994

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Troms / Harstad
 • Kjøretøy
  E61 530XD 2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei igjen, Sliter enda med samme problem, har forsåvidt ikke feilsøkt så mye i di siste mnd.. Men igår hadde jeg inpa koblet opp, og fikk ikke opp vinnummer på LM, mente vinnummer skulle være lagret på lysmoduler? Første jeg tenker da i såfall er at lysmodul begynner og ta kvelden.. Noen tanker rundt dette?
 2. Ista foreslår bare å se over ledninger og kontakten, men ikke noe spesifikt hvilke ledninger. Skal måle, men skjønner ikke mye av koblingsskjema i ista, står ikke mye hva de forskjellige går til som gjør det vanskelig å feilsøke 😫
 3. Har ikke målt, men har sett over alle ledninger som går til hovedlykter i motorrom å de ser fine ut.. Kan selvfølgelig være brudd inni uten at det vises. Men skal gå over og måle også, men vet ikke hvilke kontakter som skal ha strøm på og ikke..
 4. Har brukt ISTA-D og gått gjennom testplan for å fikse dette, men det kommer ingen vei og ber meg bytte lysmodul..
 5. Har snakket med en som tydeligvis skal være god på dette igjennom E60/E61 gruppa på facebook, men han sluttet og svare.. Han mener at disse ikke får kontakt med LINbus med tanke på feilmeldingene jeg får og den feilsøkingen vi har gjort. Jeg leser på nett at det kan være verd ett forsøk å reflashe LM, men dette blir utenfor min kunnskap... Må nokk lese meg litt opp å prøve det først. Hva tror du?
 6. Hei! Kjøpte bilen min, en 08 530xd E61 med 524 adaptive lys for ca ett år siden. Bilen hadde da varsel om cornering lights failure i dashbordet og jeg tenkte det var smc modul som var gått pga venstre lykt hadde en del vann i seg etter at forrige eier ikke har latt dekslet på lykta stå ordentlig på. Jeg kjøpte ny-ubrukt SMC modul og prøvde å kode inn ny SMC uten hell.. Fikk tak i ei brukt lykt da jeg tenkte at det kanskje var kontaktfeil mellom smc og lykt da kontakten var også irret og kommer ikke til å få renset skikkelig.. Monterte den nye lykten og prøvde å kjøre testplan i ista-d med ny og modul som fulgte med lykta uten hell. Prøvde også å kode inn begge modulene uten hell. Jeg får opp feilmelding "Short circut fault, disturbed communication with StepperMotorBox left og right. Feilkoder 009cbc og 009cbd. Har aldri sett noe bevelgse på lyktene siden jeg kjøpte bilen, ikke engang under oppstart av bil. Men lysene lyser heldigvis rett frem som dem skal. Det blinker heller ikke i det grønne lyset ved lysbryteren men lyser fast grønt. Når jeg prøver å kode inn de nye smc modulene får jeg opp vedlagte feilmelding (får ikke kontakt med LIN-bus) Noen som har noe forslag for hvor jeg går fremover nå? Måle kontakten til lyktene, måle på lysmodul, ny lysmodul? Tips og forslag settes stor pris på!
 7. Hei! Noen som har en lett måte og stramme håndbrekk på E60 på?
 8. Trenger EN felg av disse i 20x8 ET20 ELLER to 20x8 uansett ET.Klarte og ødelegge en felg så kjipt å sitte med bare tre felger...Boltsirkel er 5x120 (BMW 5-serie)Kan være annen farge så lenge felgen er lik ellers. http://m.finn.no/bap/wanted/ad.html?finnkode=74389050&fks=74389050
 9. Hm.. Hva kan være galt da? Altså, vet at det er akkurat som å spørre hvor langt er ett tau.. men noen forslag om hvor jeg kan begynne? Byttet katalysator og partikkelfilter i fjor engang ellers har alt vær som det skal..
 10. Dem kan se om det ligger "orginal" programvare eller om den er endret på
 11. Hm, har kjørt diagnose flere gangen og ingenting som viser feil... Også når jeg hadde den inne hos en kompis som er bmw-mekaniker så han har jo bmw-diagnoseverktøyet (Glemte helt av navnet nå), der får han jo opp om bilen er chippet eller ikke og den sier at min ikke er chippet.
 12. Heisann! Har en 525d 2005 mod som er chippa med steg 1, nå i det siste har jeg merket at programmeringen er borte, altså chippingen.. Men den slår inn av og til og det merkes godt.. Hva kan være årsaken til at den faller inn og ut?
 13. Se der ja! Er de limt fast i tillegg til klippsa? Syntes den satt så jævlig godt fast..
×
×
 • Create New...