Jump to content

Gunnis75

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gunnis75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Kjenner en mekaniker på Bilia Drammen, så kanskje et ørlite håp om at han kan gi litt info. Ellers må man som regel finne ut av det meste på egen hånd ja. Absolutt enig i det. Skrev litt feil forøvrig... Tenkte på CiC! NBT blir antagelig litt for omfattende på konebilen. Dessuten er jeg tilhenger av mest mulig OEM oppgraderinger og NBT ble vel ikke levert til E87 originalt. Ser på http://www.bimmerretrofit.com/store/index.php?route=product/product&path=78_91_100&product_id=58 at CiC oppgradering kommer på ca. 16500kr med hardware aktivering av nav&voice. I tillegg kommer jo ny midtkonsoll og muligens rammer rundt AC & CD så da snakker vi fort 20.000kr for CiC oppgraderingen. Så kommer Hifi anlegg og ECU tuning i tillegg Da begynner sluttsummen av oppgraderinger på den bilen å bli svært drøy (kanskje opp mot 40k!!) Har lest et eller annet sted at det er noen BMW forhandlere som tar innbytte av spillere men det er vel tvilsomt om noen tar imot noe som ikke er DAB+ kompatibelt lenger.. Svært bra DIY angående dette i garasjetråden din foresten!
 2. Steike det hadde jeg ikke forventet! Tusen takk for fantastiske opplysninger. Får ta ut spiller når jeg kommer hjem og lese av produktnummeret og høre med Bilia hvilke opsjoner den har og så vurdere deretter hvilke muligheter vi har. Er vel antagelig ingen annen vei utenom å kjøpe ny spiller da, og da er det jo kanskje like greit å oppgradere til CCC pro hvis det er å få tak i til en fornuftig pris Sannsynligvis ikke fornuftige priser på slike spillere når man krysser av for alle komponenter man må ha i tillegg... Takk for strålende tilbakemeldinger!
 3. Forsto jeg deg rett i at det eksisterer 2 forskjellige Radio Professional spillerene? En med og en uten handsfree integrert i spiller? Eller mente du at Radio Pro spilleren aldri har hatt mulighet for handsfree, -og at det kun er CiC / CCC pro spillere som har mulighet for handsfree? Gjelder det samme også for DAB at det finnes Radio Professional spillere MED DAB integrert? Hvis jeg har forstått deg rett må det da vel finnes en BMW kode som angir om spillere har integrert handsfree/DAB? S663A Radio BMW Professional Radio BMW Professional Feks. S663x der x = betegnelse for handsfree/DAB ?
 4. Hei, Ref. tråd jeg startet akkurat angående diverse oppgraderinger på E87.. Trådtittel; "E87 Radio Pro bluetooth, dab+ oppgradering etc" E87 1-serie produsert 15.11.2010 med S663A Radio Professional og S6FLA USB/Audio interface Er Kufatec FISTUNE 40148P kompatibel? Alternativt mObridge M1000-M-DAB? -OG vil disse DAB adapterene komme opp i Radio Pro displayet som ny "DAB" enhet? Mener jeg har sett det et sted, men finner ikke igjen det..
 5. Kona har en BMW 1-serie E87 med følgende koder med utstyr som jeg anser relevante ifm oppdatering av Hifi/entertainment i bilen; S249A Multifunktion für Lenkrad Multifunction f steering wheel S663A Radio BMW Professional Radio BMW Professional S698A Area-Code 2 für DVD Area-Code 2 for DVD S6FLA USB-/Audio-Schnittstelle USB/Audio interface Jeg vurderer å oppgradere Hifi systemet i bilen hennes med følgende; 1.) Nye høytalere i dører og bass under setene med Focal IFBMW-S & Focal IFBMW.2 subwoofer. Litt usikker på om kassene til basselementer er i bilen og om ledningsnettet er der? Gjenstår å sjekke om ingen her vet det? 2.) Telefon handsfree Kona bruker Y-kabel mellom USB/Aux og Iphone 6S og er fornøyd med det som lyd-grensesnitt men det er ønskelig å få telefon handsfree i bilen. Siden det er S6FLA USB/audi interface holder det vel å kjøpe mikrofon og høytaler for å få telefon handsfree? Org. delenr. 84506928461 BLUETOOTH-ANTENNE Org. delenr. 84316938762 Mikrofon handsfree telefon Er det legningsnett i bilen ??? 3.) DAB+ oppgradering Ønsker mest mulig OEM installasjon og ingen synlige adaptere så vurderer Kufatec eller Modbridge. OEM DAB+ installasjon krever som jeg har fortstått CCC/CiC spiller +++ og det blir for omfattende og kostbart. Er det noen erfaringer med Kufatec FISTUNE eller Modbridge M1000 ? Og eventuelle fordeler/ulemper med disse? Setter stor pris på alle kommentarer og anbefalinger angående produkter eller alternativer!
 6. Kona har hatt en BMW 116D 2010/2011 E87 med N47D20K0 motor med manuell kasse i en del år. 116hk og egentlig sprek nok, men hun kunne tenkt seg litt mer krutt i "go-carten" sin Moderat effektøkning uten at det går utover driftsikkerheten er å foretrekke og ingen "powerboks", men kvalitetstuning av ECU. Skjønner at ESS/BSR/TRF får god omtale her. Har tidligere selv brukt Flissundet motor på en Audi jeg hadde og var meget fornøyd med de. Er det noen her som har erfaringer med tuning av N47D20K0 motoren ?
 7. Kona har en E87 BMW 116D 2011 modell (produsert 15.11.2010) med N47D motoren. Den er iallefall vi meget fornøyd med. Kjøpte den på Bilia i 2012 og da hadde den gått 15000. Nå passert 55000km og ikke vært noe som helst tull. Motoroljeskift hvert år uansett km istedet for longlife intervall har jeg alltid praktisert på våre biler og det er jeg rimelig sikker på er en billig forsikring mot diverse problemer. Kona er kjempefornøyd med bilen selv om det har vært hennes første "bakhjulstrekker" og dermed klagd litt over fremkommelighet på vinterføre. Kjøpte nye Nokian Hakka dekk i vinter for første gang og da var tilogmed bilen fantastisk på vinterføre så nå har hun ikke lånt X3'en i vinter Kan helt klart anbefale en sen E87 med lav km-stand. Nabokona har også en slik men 2008modell og er superfornøyd hun også!
×
×
 • Create New...