Knoett

Medlem
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Knoett

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  320i GT F34

Nylige profilbesøk

558 profilvisninger
 1. Knoett

  Svarte skinnseter

  Hudkrem, svette, sminke og diverse kan gi flekker på skinn. Gå over med skinnrens og melaminsvamp
 2. Knoett

  Lakkskader

  Godt å høre. Ut ifra hva du skriver så ville jeg testet med clay og polering. Clay for å få bort skitt og urenheter i lakken og polering for glans og bli kvitt swirls og RDS. Legg deretter i lakk med lakkstift med bilens fargekode og tilpass med polering og sandpapir.
 3. Knoett

  Lakkskader

  Hvor dype er skrapene? Ut ifra hva jeg kan se, så er det sorte fra motparten sin bil eller det objektet som er kommet borti bilen din. Ser det er noen steder det er skrapt dypere, her trenger du lakk. Du kan prøve med clay og polering for å se hva som er igjen.
 4. Knoett

  Min F34 3GT - Sommerdekk

  Litt hazzle, men gjort på 15 minutt. Har tre par nå med nyrer, hvorav de forrige sorte trenger litt omsorg og de originale sølv. Har kun m-merkene igjen. Alt bak er tatt bort. Liker de små merkene for å skape litt kontrast mot alt det sorte. Har ikke prøvd uten så vet ikke helt hva jeg foretrekker, så de forblir på enn så lenge 👍
 5. Knoett

  2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Du får kalle det tofarget blå... 👍 Nei, du får sende den i retur og be de gjøre det opp.
 6. Knoett

  Min F34 3GT - Sommerdekk

  Takk for det! Liker godt den (nesten) helsorte finishen 😊 måtte bytte grillen her for et par måneder siden da den forrige hadde fått steinsprut og høytrykkspyleren fikk tak og flerret av folien.. Ble dobbelspiler og mer M-look, som på bildet ovenfor da 😊 Ser du har gjort utbedringer på egen F36 med sorte nyrer og ACS 👍 veldig bra! Har det ikke helt i meg å gjøre slikt selv, så kjekt å se andre gjøre det.
 7. Knoett

  Min F34 3GT - Sommerdekk

  Selv om det er noen uker siden, så er det alltid en happening når vinterdekken viker for sommerdekkene 👍
 8. Kan du ikke prøve å justere lufttrykket? Mine 20" er veldig sår for feil lufttrykk mht. sporing.
 9. What? Har du photoshoppet inn motoren eller glasspanser? 😀
 10. Knoett

  Koding E92 Stavanger/Sandnes området

  Fant du noen som kunne gjøre dette? På jakt etter noen små justeringer selv.
 11. Er det ikke 225/45 og 255/40 ? Original 19"?
 12. Det kan du ha helt rett i! Har aldri sett denne fargen på BMW før, foruten på folierte biler. Fikk ikke kikket mer på den enn å ta bildet. Flott var den i hvert fall.
 13. Knoett

  Serviceavtale 320i X-Drive

  Serviceavtalene fra BMW er som regel rimeligere enn å velge service hver for seg, og fra forskjellige leverandører. Har alltid spart penger på å kjøpe serviceavtale fremfor kjøpe service hver for seg. Kan da også levere bilen inn så ofte den ber om det og trenger ikke bekymre deg for ekstra arb.timer. BMW er også eneste som kan legge inn digitalt servicehistorikk under idrive menyen.
 14. Syntes denne M5'en var så knass i matt blå (490 - Frozen Dark Blue metallic) og stilige felger at den fortjente litt oppmerksomhet.