Jump to content

bad_ip

Members
 • Content Count

  1041
 • Joined

 • Last visited

About bad_ip

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 10/17/1987

Contact Methods

 • MSN
  nun_87@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var inspirasjon mer enn godt nok 😅. Gleder meg til å få på nye felger, senk og supersprint effektanlegg. Det får holde 😁
 2. Har sett på dette hos GS når det gjelder senk https://www.gsbildeler.no/tuning_og_tilbehor-senkesett/senkesett_35_mm_15_mm_med_stag_bak_for_justering__2050620 Verkstedet jeg snakket med nevnte at det var vanskelig å få rett høyde ved å senke med diagnose bak og anbefalte disse stagene. Noen som har noe erfaring der? 35mm foran er vel nok?
 3. Det stemmer at det blir kun dobbel stuss. Kommer nok ikke til å begynne å bytte ut fangere (tror jeg 😂) da blir det i så tilfelle en leppe i front. Kommer flere bilder etterhvert!
 4. Dette er sekseren Har også tenkt at sort grill vil forsvinne. Skal sjekke ut forslaget ditt til sateng/matt sølv grill. Speilkåper har jeg ikke tenkt tanken på engang. Kjenner at listen over ting som skal gjøres bare blir lengre og lengre haha. Håper det vil bli bra uten ytterligere senk. Har tenkt å beholde noe av komforten og.
 5. Første pri er felger og eksos. Får se om jeg gjør noe med fronten etterhvert Snakket med et par forhandlere og import er absolutt ikke lønnsomt om dagen. Så det slo jeg fra meg ganske kjapt. Ble meget overrasket over hvor fantastisk lyden av en rekkesekser er igjen, samtidig som den er særdeles stillegående med rolig kjøring.
 6. Etter mange år med diesel e61 og F31 var det på tide med bensin. Hadde i utgangspunktet bestemt meg for at m-sport var et minimum, men siden utvalget av bensinmotorer her i norge på F11 ikke akkurat var særlig stort ble det en F11 uten. Det er i det minste m-sport understell. Hentet den hos forhandler for litt over en uke siden. Nye bilder kommer Har allerede bestilt nye felger 21". Spent på hvordan det vil bli uten å senke den ytterligere. Lyden fra rekkesekseren er fantastisk, men har vel egentlig allerede bestemt meg for at eksosen må byttes ut. Tenker kanskje Supersprint bakpotte + mellomrør er veien å gå her. Hadde dette på en 330 for lenge siden og mener å huske at jeg ble litt skuffet over det lave lydnivået. Det koster kr.18-19.000,- for å bytte på den jeg har nå. Er åpen for andre merker og forslag. Bilen slik den er nå er jo ganske kjedelig, men tenker at nye felger og evnt senk vil gjøre mye. Kunne en ny frontleppe i carbon gjort seg? Ny svart grill?
 7. Har nylig kjøpt meg en f11 530i. Står på originale 18" felger og har tenkt å kjøpe 20" felger, helt til jeg så 21" hos GS bildeler. Har lyst å beholde komforten så godt som mulig så lurer på om 21" med 295 bakdekk kan bli noe stivt? Eller bør jeg i så tilfelle ha 245/30 foran og bak? Fant noen senkefjærer fra eibach som skal senke 25-30mm. Forstår jeg det riktig at jeg kun trenger å skifte fjærene foran og så programmere den lavere bak?
 8. Hei, Noen som er interessert i en jobb å bytte eksosmanifold på en e61 525d? Deler bestilt på ebay så jobben kan nok utføres 1. eller 2. uken i april.
 9. Er en del rust på dører. Kan få tatt noen bilder av bilen i dag
 10. Sølv 520 touring 92 modell gått 260 000km selges hbo 5000kr. Bilen skulle vært eu-godkjent innen 30.09.14. Det er en del arbeid som må gjøres blant annet kast i bremseskiver, hjelpesnekke, el ledning panser jording, farlig rust i kanaler. Har hatt bilen i overkant av 3 år og har aldri hatt problemer med bilen. Er en god del rust og arbeid som må påberegnes. Bilen har sommer og vinterhjul. Sommerdekkene må byttes, men vinterdekkene er av god kvalitet. Det er sportsseter i grått skinn. De er endel slitt, men kan sikkert bli ok. Ønsker helst å bli kvitt hele bilen ellers blir det nok å vrake den og selge seter og hjul separat. Mer info og bilder kan ordnes. Bilen står i Bergen og kan forsåvidt kjøres på skiltene enn så lenge. Bilen blir vel ikke begjært avskiltet før ca 1 mnd etter fristen. Send gjerne epost: nunneh@gmail.com eller på tlf: 90 55 33 59
 11. Hovedregel for tidsbestemt leieavtale er 3 år. Minstetiden kan settes til 1 år, men da er det visse kriterier. Det står rimelig greit forklart i husleieloven § 9-2 første ledd. En leieavtale som er inngått for bestemt tid, opphører uten oppsigelse ved utløpet av den avtalte leietid. Ved utleie av bolig må utleieren skriftlig opplyse at leieavtalen ikke kan sies opp i den avtalte leietid. Hvis utleier fyller kravene for tidsbestemt leieavtale på 1 år så kan de kreve at avtale ikke kan sies opp så lenge ikke leieavtalen blir misligholdt. Utfallet blir det samme om leieavtalen opphører etter 1 år eller utleier krever 9 mnd + 3 mnd oppsigelse.
 12. Det må vel fortsatt betales moms på varer over 200kr?
 13. Jeg har slikt bilde i stuen som ble kjøpt på bohus, men fant kun dette på nettsiden dems nå http://www.bohus.no/interior/bilder-og- ... yr-bilde2/
 14. Om jeg ikke husker feil hadde min e46 330 ci 255 bak og 225 foran orginalt i vognkortet på 18" felger.
×
×
 • Create New...