Jump to content

axept

Members
 • Posts

  1090
 • Joined

 • Last visited

About axept

 • Birthday 01/29/1983

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Høyanger
 • Kjøretøy
  BMW 520d E61 2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

axept's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

206

Reputation

 1. Haha, så lett.. Hvorfor har jeg ikke lagt merke til den? Takker!
 2. Beklager dobbelpost, men fikk ikke "lagret" når jeg redigerte innlegget (?), knappen funka ikke. Men den "Hjem"-muligheten finnes nok ikke på mobil-versjonen av siden. Så vidt jeg kan finne ut i såfall..
 3. Her her hva jeg ser på mobilen, øverst har jeg 3 valg. 1 er "discover" som viser nylig aktivitet, 2 søk og 3 profilsaken. Finner ikke den "Hjem"-knappen.
 4. Du får opp noen menyvalg viss du trykker på knappen til høyre øverst. Der kommer notification og. Så velger du aktivitet, men som regel tom hos meg. Men ja, utrolig vanskelig fra mobil å navigere rundt i forumet.
 5. Synes det er noe vanskelig å navigere seg rundt i selve forumet på mobilen. Mulig det bare er meg, men finner ikke listen over emner/topicer etc? Må søke etter ting for å finne den riktige tråden eller topic. Og selv om jeg har postet i en tråd (som hadde gjort det litt lettere av og til) så får jeg opp at jeg ikke har postet noe selv om jeg har det. Går det en viss tid så forsvinner det fra strømmen? Synst det foreløpig virker mye mer tungvint enn før, spesielt fra mobilen når ikke Tapatalk støttes..
 6. Har fått min første feilmelding siden jeg kjøpte bilen nå. Vel, bortsett fra batteri-standard-meldingen. 2 ganger i løpet av siste 1-2 ukene har jeg fått meldingen "SOS Call system failure" (Noe i den retningen) ved oppstart. Alt fungerer fint som radio/BT/sentrallås etc.. Hva er feil? Las noe om TCU-enhet? Men da burde vel noe annet ha klikket? Noen idéer? Var vel bare et tidsspørsmål før det kom noe feil...
 7. Be eieren ta mer ansvar og få litt dressur på bikkja. Biter den så kan en faktisk få den avlivet. Er jo noe eieren bør ha i hodet så lenge det har skjedd. Har selv blitt bitt av hund, sånn lassie-hund, og den ble avlivet etterpå. Var ganske bra bitemerke etterpå også! Var liten selv da, men husker det godt ennå.
 8. Det lurte jeg litt på også, får ikke logget inn i Tapatalk lengre...
 9. Det vil nok fungere uten problemer, men sammenlignet med original rulleomkrets er det i utgangspunktet hakket for stort. 245/30-20 og 275/25-20 vil i utgangspunktet være et bedre valg om man ser bort fra at profilen er mindre. Dette vil også gi tilnærmet lik "strekk" foran og bak (30mm forskjell vs 40mm). Hm, finnes 275/25-20 ? Har ikke letet overalt, men dekkonline.com hadde ikke denne dimensjonen. Når det er sagt, hvilken nettbutikk er det som er best på pris? Min lokale dekkforhandler ga meg en pris som lå under f.eks dekkonline.com. Dette gjaldt forøvrig Vredestein Ultrac Vorti, søppel? Han, selgeren som vil selge :P, hadde gode erfaringer med dette dekket. Dette var dog i den dimensjonen jeg nevnte i innlegget før.
 10. Dekk spesialister her? Har i dag 255/30-20 fremme og 305/25-20 bak. Disse har holdt i 2 og en halv sesong, men bakdekkene er på tide å skifte. De fremme hadde holdt i sommer og. Problemet er at felgene er for smale til denne dimensjonen. Ikke spør meg hvorfor de er montert. Felgene er 8.5" fremme og 9.5" bak. Det går greit med det jeg kjører i dag, men vil gå ned i dim når jeg likevel skal ha nye. Hva ville dere anbefalt? Jeg vurderer 235/35-20 fremme og 275/30-20 bak, vil dette funke? Dette gir 0,29% forskjell i diameter så der funker det. Tenkte på profilen.
 11. Tja.. Jeg vil anbefalle LG G4 i såfall.. Men det er nå bare meg.. [emoji14] Sent fra min LG-H815 via Tapatalk
 12. Fant originale til 1100 ca (2 stk).. 100 kr i frakt.. http://m.ebay.com/itm/2x-ORIGINAL-BMW-GASDRUCKFEDER-HECKKLAPPEN-DAMPFER-BMW-5-ER-E61-TOURING-7178273-/161914133265?nav=SEARCH Men finner uoriginale til ca 800 (2 stk).. http://m.ebay.com/itm/2x-ORIGINAL-BMW-GASDRUCKFEDER-HECKKLAPPEN-DAMPFER-BMW-5-ER-E61-TOURING-7178273-/161914133265?nav=SEARCH Edit: Han har i såfall 1 negativ kommentar angående de uoriginale demperene. De er litt for lange etter en kommentar å bedømme.. Sent fra min LG-H815 via Tapatalk
 13. Ok, skal se om jeg ikke får smurt på noe. Hm, bestille fra ebay og spare 5-600 på pris og satse på å slippe toll eller fra gs.. Hm..
 14. Akkurat det jeg trodde, da blir nok 2 nye bestilt fortløpende. Forferdelig irriterende å måtte holde luka åpen.
 15. Er det vanskelig å bytte de demper-sylinderene til bakluka? Gidder ikke å bestille viss det må noe spes til, da setter jeg den heller til verksted. Må ha vært lekkasje eller lignende da den nedre plast dekselet er frosset fast og blir med opp kan en si. Hele skiten er åpen nå og klarer ikke å holde luka.. Sent fra min LG-H815 via Tapatalk
×
×
 • Create New...