Bmw smurfen

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bmw smurfen

  Girkasse x5 e70

  Hei, Når fikk dennne bilen 8 trinns girkasse?
 2. Bmw smurfen

  Utstyr til BMW i3

  Vet dere det vil komme noe nye "pakker/utstyr" i 2015 modell?
 3. Bmw smurfen

  Utstyr til BMW i3

  Hyggelig å høre dine erfaringer. Skal innom forhandler til uken å kikke litt.
 4. Bmw smurfen

  Utstyr til BMW i3

  Snuser litt på i3 om dagen. Noe som vet hvor lang leveringstiden er? Hva utstyr mener dere er et "must" å ha på denne. Har svakhetene begynt å vist seg? Hyggelig viss noen vil dele erfaringene sine her.
 5. Bmw smurfen

  bmw scanner

  noen som kan sende meg driveren? får ikke dette til å funke uten driveren.
 6. Bmw smurfen

  bmw scanner

  Er det noen som har software til bmw scanner 1.4.0?? Har mistet cden så kunne trengt litt hjelp her. Send den gjerne den på mail viss du kan hjelpe meg. chn320@gmail.com
 7. Bmw smurfen

  540i rattproblem.

  servoen funket greit med et 9 volt batteri. Målte rett på kontakten på bilen og der fikk jeg litt over 10 volt. Altså funker servoen normalt med et 9 volt batteri men 10 volt fra bilen aksepterer den ikke. Hvem er synderen her da tror??
 8. Bmw smurfen

  540i rattproblem.

  Litt kjapp ute i forrige tråd. Har nå dobbelsjekket bilen og den har servotronic. Finns det en metode for å sjekke/måle om det er denne ventilen som er defekt?
 9. Bmw smurfen

  540i rattproblem.

  Nei. mener at den ikke har dette. den er lik uansett hastighet. Hva annet kan det være da?
 10. Bmw smurfen

  540i rattproblem.

  Bilen mistet all servostyring idag. Ble ganske tung på å dreie rundt. Har hendt tidligere at den har mistet servoen men da var det bare å skru av tenningen og starter bilen iigjen, men nå har den virkelig gitt opp. Hva er det som er gåent og hva må byttes for å ordne dette? Noen som vil gi et hint i feilsøkingen? Har sjekket servooljen og den står på max. Bilen er E39 540i 2002mod.
 11. Bmw smurfen

  grønne dråper i snøen fra 02 540.

  Har sett noen grønne dråper i snøen idet siste. mistenker kjølevæske lekkasje. hvor er svakhetene på dette systemet? bilen r en 540i. 02 modell.
 12. Bmw smurfen

  Feilsøking. Simmering på veiv

  tror det bare er bakant på denne. Leste noe om at kassen måtte ned osv. Men vet ikke om de mente at kassen måtte av eller om det holdt med å senke den.
 13. Bmw smurfen

  Feilsøking. Simmering på veiv

  Har i en liten periode prøv å finne lekkasje på min 540i 02mod. Har byttet en del slitasjedeler så nå gjenstår det bare denne delen. Hvordan går jeg fram for å bytte denne? er dette en vanskelig jobb uten løftebukk. Hvor mange timer tror dere evt et verksted vil bruke på å bytte denne? Ønsker bare en indikajon på hvor mye arbeid dette slik jeg ikke blir lurt. Motor er en m62tub44
 14. Bmw smurfen

  Mye røyk.

  Nå tror jeg vi er inne på noe... det er slik den oppfører seg ved kaldstart. Skal få byttet veivhusventilen så ser vi...
 15. Bmw smurfen

  Mye røyk.

  Bruker lite olje. Men det har begynt å svette fra toppdekselpakning. Kan dette ha noe med det å gjøre? Har av og til idet siste mistet servostyring også. Da må jeg start bilen på nytt så er den som normal. Hva kan dette være?