Jump to content

tthuns

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

About tthuns

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  X5 E70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tthuns

  Knekt fjær F31

  50.000 km på en fjær er alt for lite. en forventet levetid for denne burde være 3 ganger så lang. vell å merke så er det høyre fjær som har gått og det er normalt at de går først takket være rundkjøringer
 2. Er det noen som vet om det er mulig å kode en NBT fra ID4 gui til ID5 gui? Det er ikke NBT EVO i bilen men kun NBT. Har kikket i FDL i esys men finner ingen ting der? Noen sier det skal gå og andre sier det ikke går. Noen forslag?
 3. Det går fint og kode bort disse feilmeldingene og sjekker slik ar du ikke får disse feilmeldingene.
 4. tthuns

  Feil på lys x5 2012

  FRM ligger på venstre side ved beina på venstre side. Du kan bruke en brukt modul men den så som de tidligere ha nevnt kodes inn. Defekt batteri kan også gi mange forskjellige uforklarlige feil..
 5. Det burde fungerefit å putte dette i VO og default kosedyr ja.
 6. Hvis d er heldig så kan du injecte inn i hu og kode den om.
 7. Om du har fått kablet riktig og lagt inn de riktige verdiene for combox skal det være å default Code cic og comboxen. Produksjonsmåter på comboxen har ikke så mye å si. Om d ønsker så kan du sette årsmodell til 2012 også kode cic og combox.
 8. Retrofittet en E70 med innfellbare speil og ny bryter i døren. Alt ser ut til å fungere som det skal og kodingen gikk greit inn etter å ha lagt inn $430 i VO. Knappen for å felle inn speil fungerte som den skulle Til min store overraskelse så oppdaget jeg at når jeg satte bryteren for å velge VENSTRE speil så begynte Høyre speil å røre på seg når jeg skulle stille det inn. I tillegg så gikk speilet opp/ned når jeg trykket bryteren VENSTRE og HØYRE. justerte høyre/venstre gikk speilet opp/ned. Ser ut som alt er snudd omvent når jeg bruker dette. Noen som har forslag på hva som kan være feil? På forhånd takk for hjelpen!
 9. Ville startet med å oppgradere til cic navi pro kode 609. Der etter vurdert å sette inn et oppgradert høytallersystem.
 10. Må nok byttes.
 11. De kan være kodet bort. Lett å få tilbake å kode dem tilbake om det er dette.
 12. Ja har vært med på å gjøre det. Enheten ble i tillegg mye raskere. Det beste er å gå for en Ssd samtidig:)
 13. Om HDD er ødelagt så kan man bytte denne ut og klone den over på en ny.
 14. Høres ut som hovedenhet din er ødelagt og må byttes. Det er en kjent feil at den looper og restarter.
×
×
 • Create New...