tthuns

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

About tthuns

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  X5 E70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tthuns

  Nybegynner hjelp til NCS koding

  Det burde fungerefit å putte dette i VO og default kosedyr ja.
 2. tthuns

  Carly diagnose problem

  Hvis d er heldig så kan du injecte inn i hu og kode den om.
 3. Om du har fått kablet riktig og lagt inn de riktige verdiene for combox skal det være å default Code cic og comboxen. Produksjonsmåter på comboxen har ikke så mye å si. Om d ønsker så kan du sette årsmodell til 2012 også kode cic og combox.
 4. Retrofittet en E70 med innfellbare speil og ny bryter i døren. Alt ser ut til å fungere som det skal og kodingen gikk greit inn etter å ha lagt inn $430 i VO. Knappen for å felle inn speil fungerte som den skulle Til min store overraskelse så oppdaget jeg at når jeg satte bryteren for å velge VENSTRE speil så begynte Høyre speil å røre på seg når jeg skulle stille det inn. I tillegg så gikk speilet opp/ned når jeg trykket bryteren VENSTRE og HØYRE. justerte høyre/venstre gikk speilet opp/ned. Ser ut som alt er snudd omvent når jeg bruker dette. Noen som har forslag på hva som kan være feil? På forhånd takk for hjelpen!
 5. Ville startet med å oppgradere til cic navi pro kode 609. Der etter vurdert å sette inn et oppgradert høytallersystem.
 6. tthuns

  Servopumpe m60b40 lekker

  Må nok byttes.
 7. tthuns

  BMW e91 lci lyktespyler (problem løst)

  De kan være kodet bort. Lett å få tilbake å kode dem tilbake om det er dette.
 8. tthuns

  CIC feil eller...?

  Ja har vært med på å gjøre det. Enheten ble i tillegg mye raskere. Det beste er å gå for en Ssd samtidig:)
 9. tthuns

  CIC feil eller...?

  Om HDD er ødelagt så kan man bytte denne ut og klone den over på en ny.
 10. Høres ut som hovedenhet din er ødelagt og må byttes. Det er en kjent feil at den looper og restarter.
 11. tthuns

  BMW X6 f16 Kombi

  Har en utfordring med en BMW X6 f16 som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Problemet er at speedometeret ikke lenger teller km. Jeg har oppdatert alle ecu men får ikke oppdatert KOMBI eller HU. Det jeg får av feilmeldinger når jeg tar diagnose er det dere ser på bildet. Jeg får nullstilt men de kommer opp igjen. Noen som sier meg at det er noe med FlexRay. error koder: CD951C og CD94C7 Noen forslag så tas det imot med takk!
 12. tthuns

  BMW X6 f16 Kombi

  Har en utfordring med en BMW X6 f16 som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Problemet er at speedometeret ikke lenger teller km. Jeg har oppdatert alle ecu men får ikke oppdatert KOMBI eller HU. Det jeg får av feilmeldinger når jeg tar diagnose er det dere ser på bildet. Jeg får nullstilt men de kommer opp igjen. Noen som sier meg at det er noe med FlexRay. Noen forslag så tas det imot med takk!
 13. tthuns

  Hvordan fjerne glødeplugg korrekt?

  Høres it som den har løsnet så jeg ville satt den sikkelig inn med et godt alternativ til w40. Latt det virke og skrudd litt opp og igjen. Pleier å komme da.
 14. tthuns

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  Det må du sjekke hvilken type du har. Jeg måtte bytte både brennkammer og glødeplugg som var i samme enhet. Det er et bra firma i Oslo som er flinke på det.
 15. tthuns

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  Hei, det er ofte glødepluggen eller brennkammeret som er problemet. Du kan også prøve å resettefor å se om den starter da.