Jump to content

BMWisLoveBMWisLife

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About BMWisLoveBMWisLife

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  Yamaha YZF r-125

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ranger1000 Må du ha skiene mellom setene foran, eller får du plass bak fører-/passasjersetet foran?
 2. Noen som vet om det går an å ha ski i BMW i3? Det går an å klappe ned baksetet, men jeg er usikker på om det er plass til ski. Det er snakk om alpinski, omtrent 180 cm lange.
 3. BMW 320d ønskes kjøpt. Både touring og sedan aktuelt. Helst manuell, men automat også av interesse. Pris 80 000-200 000.
 4. Hei alle BMW-elskere! Jeg fyller 18 om et halvt år, og har kikket en del på bil i det siste. Jeg er stor fan av BMW, spesielt 3-serien, og ønsker å kjøpe den. Jeg har nå funnet en 318d 2008 sedan, som jeg forelsket med i med en gang jeg så bilder av den. Den er chippet fra 136hk til 173hk. Jeg har tilgang på familiebilen vår, men ønsker gjerne å kjøpe bil, selv om jeg vet at det ikke er spesielt lurt økonomisk. Noen som har erfaringer med denne typen bil eller besitter ekspertise som de føler for å dele? Ellers tips til førstegangsbil er av interesse. Alle svar mottas med et stort takk! mvh BMW-entusiast på 17 år
 5. Takk for det, har hørt om subframe-disaster, ikke direkte billig har jeg skjønt...
 6. Mhm, høres fornuftig ut dette. 320i er vel 150hk(?), og det er da vel ikke så ille.
 7. Takk for tilbudet, men synes personlig ikke at E60 er spesielt pen desverre.
 8. Hei Skal snart kjøpe min første bil og er stor fan av BMW. Kommer sannsynligvis til å gå for 3- eller 5-serie. Mest lyst på bensin og manuell, da dette er sprekest, men også åpen for en ganske kraftfull diesel, og/eller bil med bra automatkasse. Ønsker en sprek bil, men må også ha forsikringspris i bakhodet da jeg verken har ubegrensede mengder i banken eller særlig bonus. Noen av mine favoritter: 3-serie E30 (finest av alt på jord, men dyr å få prikkfri nå...) 3-serie E46 3-serie E90 5-serie E39 Kriterier: -Helst bensin -Helst manuell -Coupè eller sedan -Ok forsikringspris -Helst under 100k, max 130k -Små sjanser for dyre problemer (motor, karosseri, rust etc.) -MASSE kjøreglede Noen som selger noe slikt, eller kjenner noen som gjør det?
 9. Hei Skal snart kjøpe min første bil og er stor fan av BMW. Kommer sannsynligvis til å gå for 3- eller 5-serie. Mest lyst på bensin og manuell, da dette er sprekest, men også åpen for en ganske kraftfull diesel, og/eller bil med bra automatkasse. Ønsker en sprek bil, men må også ha forsikringspris i bakhodet da jeg verken har ubegrensede mengder i banken eller særlig bonus. Noen av mine favoritter: 3-serie E30 (finest av alt på jord, men dyr å få prikkfri nå...) 3-serie E46 3-serie E90 5-serie E39 Kriterier: -Helst bensin -Helst manuell -Coupè eller sedan -Ok forsikringspris -Helst under 100k, max 130k -Små sjanser for dyre problemer (motor, karosseri, rust etc.) -MASSE kjøreglede Noen som har noen tips til biltype? Noen som har aktuelle salgsannonser?
×
×
 • Create New...