Jump to content

Jostege

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jostege

  1. Takk for svar. Da får jeg gjøre det skikkelig å kjøpe et par wire og klips.
  2. Etter at diesel-varmeren stod på i 30 min så var det tint og virket som normalt. Tenkte bare litt preventivt vedlikehold for at dette ikke skjer ofte når det er minusgrader..
  3. Hei! Da var vinteren kommet til vestlandet også. Skulle ut en tur med bilen, men fikk ikke opp passasjererdøren. Dørhåndtaket var frosset og skikkelig hardt å operere, så jeg turde ikke bruke mer krefter for å ikke ødelegge noe. (Bilen var ikke nyvasket..) Fikk litt flashback til e39en jeg hadde for mange år siden Noen som har noen gode triks i ludo? Er det fukt? Er det lurt å smøre, og med hva??
  4. Sviver den klokkerent i noen sekunder før den dør, eller hoster og harker den på et par sylindere? Jeg har selv vert ute for at glødeplugger røk etter 10k km, da de lå inne alt for lenge. Vet ikke helt hvor lett tilgjengelig de står, men kommer du til med et multimeter så kan du jo måle motstanden i dem? Dette var dog på en del eldre og "dummere" bil....
  5. Det var det du gjorde! Tusen takk for hjelpen!
  6. Skal du gjøre jobben selv? Jeg byttet nylig belger på min bil og var i den forbindelse i kontakt med Air Suspension i Lyngdal. Han jeg snakket med hadde god peiling og greie priser. Verd en tlf
  7. Hadde litt fuktproblemer bak høyre grunnet tett drenering fra panoramatak, men det ble fikset for en stund siden. Når jeg tenker meg om så kan det være det kom litt vann ned på ibs ifm at jeg satte på batterilader og sjekket noen sikringer utendørs i regnvær. Alt sammen blir så logisk når du først finner feilen 😁
  8. FEIL FUNNET Jeg kjøpte nytt batteri da det gamle uansett begynte å bli redusert og gammelt. Bilen oppførte seg helt likt etter montering av nytt batteri. Etter dette koblet jeg av IBS fra jord-kabelen på batteriet, og bilen oppførte seg plutselig helt som den skulle! Takk for gode innspill både i denne tråden, og i andre tråder.
  9. Hvis slangen som går inn på radiator er varm, så må det jo være sirkulasjon?? Og om da slangen som går ut er kald gjør radiatoren jobben sin .
  10. Takk for svar. Helt likt med begge nøklene. Føler bare det bør ha noen sammenheng med at batteriet ble helt utladet?
  11. Når jeg trykker i nøkkelen viser det slik som på de to bildene i starten av tråden. Når jeg trykker på "start engine" knappen en gang skjer det ingen ting. Trykker jeg den en gang til skrur ccc og lys i speedo seg av, trykker jeg en gang til kommer den på igjen som vist på bildene osv osv. Har nå prøvd med annet batteri også. Slet med å lese feilkoder, men det er vel muligens fordi jeg ikke får på tenningen??
  12. Har prøvet med startkabler fra annet batteri, helt likt. Når jeg trykker på start-knappen uten å holde på bremsen skjer det ingen ting.
  13. Hei. Bilen ble stående med lys på å tømte batteriet helt. Batteriet begynner å bli noen år, men det er nå ladet opp til 12,7V og bør være ok. Jeg kan låse opp bilen med knapp på nøkkel, men jeg får ikke på tenningen på bilen! Jeg stapper i nøkkel og trykker den inn, ccc går på men ikke tenningen. Sliter også med diagnose uten tenning på, men får opp to varsel som vist under. Har søkt litt her på forumet og sett et par forskjellige forslag til feil/løsning. Gjengangere er IBS, batteri, eller at bilen er gått i "tyveisikrings lås" og må låses opp av BMW selv... ikke bare enkelt å fralte bilen der i Park og med rattlås.. Spørsmålene blir som følger: har noen opplevd noe lignende? Må jeg komme meg til BMW for å "låse opp bilen" eller skal keg bytte batteri/ibs ol først?
×
×
  • Create New...