Ringdal96

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ringdal96

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  116i E87

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ringdal96

  Felger ønskes kjøpt!

  Ønsker å kjøpe style 220, Concave eller m6 felger som passer på e61 xdrive. Felger med dekk eller bare felger er av interesse. Hels 20" Takk for svar!
 2. Ringdal96

  116i E87 Koding

  Hei! Har byttet business navigation unit på min BMW E87 da denne var ødelagt. Den "nye" enheten må bli kodet til bilen, men vet ikke hvordan jeg skal få ordnet dette selv. Har sett på den store kode tråden her inne på bimmers, men de som koder i nærheten av meg får jeg ikke kommet inn på brukerne til. Noen her inne som kan eller vet om noen som kunne kodet dette for meg for en rimelig sum? Holder til å Sandefjord, Vestfold. Takk på forhånd!
 3. Hei! Har en BMW E87 116i som jeg prøver å koble Carly for BMW pro til. Når jeg skal koble appen til bilen hører jeg det klikker i releer og bilen stopper. noen som vet hva som er feil? Alle andre gratis apper som jeg har prøvd, får kontakt med bilen og jeg kan lese av turtall, motortemp osv.. Kjedelig å kjøpe en relativt dyr app når jeg ikke får den til å fungere på min bil. Har prøvd med en annen telefon, skjer akkurat det samme da. Har sendt email til Carly, men de bare foreslår at jeg skal restarte telefonen, slette appen og laste den ned på nytt. Noe jeg allerede har prøvd en rekke ganger.
 4. Ringdal96

  M Fanger

  Hei! Har en svart 116i som jeg ønsker å kjøpe M fanger til foran og bak da jeg syntes dette er mye penere enn det kjedelige originale jeg har på nå. Noen som vet hvor jeg får kjøpt dette til en rimelig penge? Må ha PDC bak. Takk!:)
 5. Ringdal96

  BMW e87 IDrive funker ikke

  Da skal jeg se etter en ny enhet😊 takk for hjelp😊
 6. Ringdal96

  BMW e87 IDrive funker ikke

  PDC funker ikke, men setebelte osv blir jeg varslet om
 7. Ringdal96

  BMW e87 IDrive funker ikke

  Skjermen er svart men går opp som den skal. Så er usikker på om det er skjermen som har tatt kvelden eller hele systemet. Noen som vet om jeg får noe svar ved å ta diagnose?
 8. Ringdal96

  BMW e87 IDrive funker ikke

  Da skal jeg se etter det, tusen takk for svar!:)
 9. Hei! Har en BMW e87 06 mod med iDrive som ikke funker. Noen som har no tips til hva jeg kan gjøre eller hva jeg skal se etter? Er en BMW Navigation Business, med hifi anlegg. Finner bare lignende problemer fra 5-serie når jeg søker om det, men som jeg har oppfattet er ikke disse enhetene like. Takk!:)