Acidrap

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Acidrap

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acidrap

  E60 preface tannstang 520 6cyl

  Uten aktiv styring
 2. Acidrap

  E60 preface tannstang 520 6cyl

  jeg kjøpte overhalt til min egen fra Polen. Men dette er for en kamerat, som trenger til en "flip" car. Den skal bare selges etter EU-godkjenning.
 3. Hei! Noen som har en slik liggende? Ta kontakt
 4. Hei! Noen som har tannstang til bmw e60 520i 6 cyl 2004 modell?
 5. Acidrap

  Bmw e60 525d. Større turbo?

  Ble ikke sitert av en eller annen grunn.
 6. Acidrap

  Bmw e60 525d. Større turbo?

  Monteres på egenhånd. Selger du "løs" downpipe uten selve tjenesten med tune? Alternativt hva koster den dere leverer? Og hva skiller ditt produkt (dp) fra de andre på markedet? beklager om jeg stiller litt mye spørsmål. Er bare nysgjerrig og genuint interessert. Siden jeg først har deg her i tråden... Jeg har blitt tipset om xhp flash til girkassen. Har du noe erfaring, eller kjenner til produktet? Ut i fra det jeg har sett på nettet er det tilsynelatende merkbar endring på girhastogheten. Men spørsmålet er jo hvorvidt det er et bærekraftig produkt, at girkassen faktisk tåler dette.
 7. Acidrap

  Bmw e60 525d. Større turbo?

  Tusen takk for detaljert, og presis respons. Akkurat dette jeg var ute etter å finne ut! Ut i fra du skriver så er vel da steg 2 mest aktuelle for meg. Sett på quickfix at dette er map + trf downpipe. Med tanke på at jeg allerede har steg 1 tune, fra nordic motor tuning (er du kjent med aktøren?) med egr blendet og kodet. Mangler jeg bare dp, og en ny map for å pushe til neste steg.
 8. Acidrap

  Bmw e60 525d. Større turbo?

  Takker for innspill Otis! Du er alltid på saken😂
 9. Acidrap

  Bmw e60 525d. Større turbo?

  Ja riktig...Har både 530d lci og pre-lci elektronisk boost controller? Planen var definitivt ikke å få dette godkjent i vognkortet. Kanskje noen andre har noen tanker eller meningen på saken her? Cluet er at jeg ønsker meg litt mer "trøkk" i bilen. Jeg er foreløpig på en stage 1 tune med egr blendet og kodet. Misforstå meg rett, bilen har godt drag...MEN du vet, man ønsker jo alltid litt mer.
 10. Hei! Jeg lurte på om noen her har erfaring med 530d turbo på en 525d preface? Jeg har hørt at disse dysene har en del å gå på, men vet ingenting for sikkert. Også ikke minst om dette er mulig å få eu godkjent? (da ikke hos vegvesen men vanlig verksted bedrift). Minst like viktig er hva slags effeltøkning som kan forventes av et slikt bytte, om noe i det hele tatt? takker på forhånd, da jeg vet det er stor ekspertise her på forumet!
 11. Acidrap

  Anbefal meg en bil som er til salgs ?

  n47 er motorkoden på bilene med mest kjedeproblemer. Dette er vel i hovedsak 177 hk varianten. 163 hk (e90) varienten har m47, som ikke har problemet i samme grad.
 12. Finnes det automat olje på noen servicehefter? Har gått gjennom hele mitt hefte, som er fulgt frem til 182k, nå gått 202k. forøvrig. Uavhengig av modell du går for anbefaler jeg å rense innsuget, bytte pakning og blende egr. Dette. Må kodes også. Jeg gjør den jobben på min bil nå, fysj for noe ekle greier. Masse sot. Dette stjeler også noe krefter, også hørt at det kan senke forbruk. Men det får vi se på når jeg er ferdig... Lykke til!
 13. helt klar! stripene følger med, dette er jo tross alt ingen "vanlig" bmw! 10/10
 14. m57 er en veldig fin og slitesterk motor. Når det kommet til 525d facelift har vel denne zf6hp19 kassa, om jeg husker riktig. En kasse som "bare" tåler 400nm. Om du har planer om å gi bilen en effekøkning via chip/map og lignende er 530d lci eller 525-30d preface et bedre alternativ. Som daniel sier er fukt i bakluke noe du burde se etter, samt fukt i ECU. Enkel jobb å dra ut pluggen under plastdeksel i hjulbue på passasjer side. Har vært flere tilfeller av ødelagt ECU pga dette, inkludert min egen... Generelt utstyrsnivå, nevneverdig at Comfort setene i disse bilene er utrolig komfortable! Hvis det ikke er CIC i bilen er det en smal sak å oppgradere til en android head unit for en billig penge. Åpner for Bluetooth for musikk avspilling og samtaler. Samt touch i de aller felste. Lykke til! e60 er kjempefine biler, bare styr unna 520.
 15. Acidrap

  E60 egr blendekit

  Hei! Jeg lurte på om noen kanskje et egr blendekit på lur ett eller annet sted. Helst på Østlandet en plass?