Acidrap

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Acidrap

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acidrap

  DIY tannstang/styresnekke

  Noen her inne som har erfaring med bytte av tannstang på bmw e60 på egenhånd? Har fått det for meg at for å få plass til å ta ut/inn må motor løftes med noen centimeter? Tar i mot alle tips/råd med åpne armer!
 2. Acidrap

  DIY tannstang/styresnekke

  Noen her inne som har erfaring med bytte av tannstang på bmw e60 på egenhånd? Har fått det for meg at for å få plass til å ta ut/inn må motor løftes med noen centimeter? Tar i mot alle tips/råd med åpne armer!
 3. Acidrap

  Tannstang/styresnekke bmw e60

  Dumt spørsmål av meg. Søkte opp selv på koed, 20000 for tannstang og litt under 10k i pant. Den brukte tannstangen jeg fant koster 2k. Om det skulle vise seg at den brukte blir like dårlig etter noen måneder bruk så kan jeg fortsatt bytte en gang til samme kostnad.. Dilemma.. Takker uansett for tips til bytte av styrespindel.
 4. Acidrap

  Tannstang/styresnekke bmw e60

  Hva ble total kostnad etter panten? Jeg må jo si jeg er litt småskeptisk mot brukt del fra "samme" bil...
 5. Acidrap

  Tannstang/styresnekke bmw e60

  Kjekt å vite! Har nå funnet en brukt tannstang fra samme motor og årsmod. 👍🏻 Det er ikke snakk om dødgang, desverre... Er en "klakre" lyd fra selve ratt stammen ved kjøring på ujevn vei. Fått dette diagnosert på forumet tidligere, samt en bekreftelse av brennes auto.
 6. Acidrap

  Tannstang/styresnekke bmw e60

  Hei! Jeg har en e60 525d 04 mod med dårlig tannstang/styresnekke. Det jeg lurer på er om tannstang/styresnekker er kompatible mellom motortrimmene? altså om en fra en 520 passer på 525, eller 530xd for den saks skyld?
 7. Acidrap

  E46 E60 eller snnet

  E60 diesel sekser er definitivt ingen dum ide. De er en del billigere i forbruk, men kan koste noe mer å reparere. Selv kjøpte jeg en e60 preface 525d i fjor sommer, og har vært veldig fornøyd med kjøreegenskapene. Til tross for at jeg har hatt min del med problemer. Det eneste "problemet" med e60 er at de er nokså sjeldne med manuell girkasse i 525 motorstørrelse og oppover. Noe som gjør at selger fort tar noen ekstra kroner for bilen. Det fine er at E60 har tapt seg veldig mye i verdi de siste årene, og begynner nå å bli ganske rimelige biler.
 8. Acidrap

  Erfaring med uoriginal multimedia til E60

  Glemte å nevne at enheten jeg siterer også er til en E60, touch og Bluetooth for musikkavspillinger og telefon. Nå kan det nevnes at telefonfunskjonen er er noe dårlig da lydkvaliteten på telefonsamtaler er ganske dårlig. Musikk er ikke noe problem. Fulgte også med digitalt speedometer softlagt allerede lagt inn i skjermen som jeg er veldig fornøyd med. Disse Android head unit's kan skaffes på Aliexpress eller Ebay til en rimelig penge.
 9. Acidrap

  Erfaring med uoriginal multimedia til E60

  Hei! Jeg har en Android head unit i min fra Ebay (ca 3000kr). Jeg har bare vært storfornøyd med det. Utrolig enkelt system å forholde seg til, og enkelt å montere selv uten noe særlig erfaring. Jeg kan legge ved bilder av hvordan mitt oppsett ser ut om ønskelig. Lykke til!
 10. Acidrap

  ny stolt eiger av E60 :)

  Grattis med bilen! Litt artig da jeg har "spotta" denne på Instagram tidligere. Den er jævla kul, enda kulere at det er lci med manuell, disse er virkelig enhjørninger! Sprek farge, den er vel ikke original? Har du chippa den? 😎
 11. Acidrap

  Android nevigasjon

  Hei! Jeg bytta ut min med noe av det slaget du legger ut bilde av her. Dog ikke akkurat den samme. Jeg har vært strålende fornøyd med min, utrolig god bildekvalitet, enkelt å handtere og veldig enkel montering. Litt usikker på om den jeg kjøpte har apple car play da jeg bruker android telefon... Jeg kan sende noen bilder av hvordan skjermen min ser ut når jeg får tilbake da den er på operasjonsbordet (verksted). 10/10 anbefales.
 12. Acidrap

  E60 elektrisk feil

  Får ikke sett video, viser bare svart av en eller annen grunn. Men sjekk dreneringa til ECU under hjulbuen på passasjer siden. Anbefaler dette til ALLE e60/61 eiere, da disse blir tette som fører til ECU som bader i vann. Har sett dette på en lang rekke e60'r.
 13. Acidrap

  E60 strømproblemer

  hei! selve minuskabelen til batteriet ja. Hvis du har 03-07 mod er denne forskjellig fra den får kjøpt, da den "gamle" har gått ut av produksjon pga korrosjon problemer. IBS bytter du selv, kun to klips så er jobben gjort. Den behøver ike programmeres heller. Lykke til, det er et kjedelig problem!
 14. Acidrap

  E60 strømproblemer

  Nå er jeg litt sent ute her... Men min bil hadde mer eller mindre akkurat samme problem du beskriver med at bilen "rykker/napper", etterfulgt av transmission fault, servotronic fault osv osv... (det meste som kunne lyse, lyste) Hos meg låste bilen seg også i det giret jeg kjørte i når feilen opstod. Mål spenning på batteri og dynamo.. Ny minoskabel og ibs, samt en ny dynamo fiksa biffen hos meg. Dette var på en e60 525d 04 mod.
 15. Acidrap

  bmw e60 ladetrøbbel

  Hei! Min bmw 525d 2004 modell har problem med lading. Bilen har tidligere gått tom for strøm, nå fått full lada batteri. Jorda dynamoen og testet spenningen, den lå under 12V, ved et par unntak hvor motoren fikk mer turtall. Da hoppet spenningen noe over 14V i et par sekunder før den gikk ned igjen. Dette tyder jeg som at dynamoen ikke er helt død, og at det kanskje er et annet problem med en modul eller lignende.. Er det noen som har opplevd samme problem? Eventuelt har en løsning