Jump to content

Amistad

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

About Amistad

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday January 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Recent Profile Visitors

1757 profile views
 1. Hardtop til e30 ønskes kjøpt.
 2. Oi @Ron Jeremy jeg har innlegget over deg, hvis du tenker 200k så var jeg helt på viddene med mitt innlegg 😂 og betyr igjen at jeg må ha kjøpt min til skampris. jeg kjøpte nett min for få mnd siden. Og ikke en cab jeg var i kontakt med de siste 6 mnd gikk høyere enn 150 og da var de virkelig fine innvendig og utvendig. Ikke noe feil og mangler.
 3. Hei fin bil. du får sikkert helt andre meninger enn meg her inne, men jeg ville bare skrive litt hva jeg tenker. Jeg var lenge på jakt etter en e30 og havnet til slutt på en 87 325 cab. Siden jakten min på e30 varte lenge, vet jeg at biler lå lenge ute på markedet før salg. Ofte 6 mnd pluss. Jeg lærte også endel om bilene som lå ute da jeg var i kontakt med de fleste. jeg tror ( TROR ) du kan forvente 80k til 120k. Cab selger dårligere enn todørs cupe. Pluss at du har litt som kjøper må henge fingrene i. Km standen din er jo bra. Hvis du hadde fikset det som er å fikse, pluss fått den «strøken» på innsiden, så kunne du lagt deg på 150k og latt kjøper evt prute litt. hvor i landet ang pris tenker du selv da?
 4. Gjelder dette preface også ?
 5. Takker da kjøper den 50 bred da ? når man bestiller nye skilt til en bil som har så gamle skilt at det ikke er en N og blått på, kan man velge å ikke få slike skilt da? Eller er alle skilt som produseres blått på ?
 6. Foran og bak ? Jeg skal ha nye skilt på min e30 og ser de gamle er skrudd inn i fangeren. Har ikke lyst å lage hull i de nye. Derfor googlet jeg skiltplater, og så leser jeg du skriver dobbeltsidig teip? holder dette i vær og vind? Kjøring i hastighet og storm? Hvilken teip? Og teiper du rundt hele skiltet da eller bare et par striper ?
 7. Hei Jeg har begynt å synes at denne bakfangeren ikke er så veldig fin. Den får langt ned ved hjulbuer Etc. Er dette noe styling greier? noen av dere som vet om penere bakfanger og evt hvor man kjøper dem? evt kappe skjørtet på denne fangeren ? 1987 modell
 8. Jeg kontaktet BMW Norge og fikk tilbake at slike henvendelser måtte jeg rette til et BMW verksted 😂
 9. 😂 god plan. Jeg stoler på deg altså. Bare det å være 9000 kr sikker ... takk.
 10. Takk, så: E30 2C Det betyr rett og slett BMW E30 Cabriolet ? helt sikkert ? 9000 kr sikkert ?
 11. Fysj 😂😂😂 så en strøken svart E30 cab fortjener altså ikke sitt eget skilt ... 🙈🙈🙈 først søkte jeg opp fornavnet mitt men det var opptatt. Jeg hadde søkt om det hvis ikke. Enda bra det var tatt 😂😂😂 hjelper å lufte tankene litt i en tråd ... men ... jeg heller enda litt mot E30 CAB E30 C2 Det ser jo litt clean ut i forhold til vanlig skiltnummer ? kanskje noe annet enkelt ?
 12. E30 C2 kunne jeg også hatt. Men kan du linke meg til info? Googler og kommer kun opp alpina c2.
 13. Hvorfor får man ikke lov med kombinasjonen. E30
 14. 😂😂😂😂😂😂😂 ler meg skakk. Men ja ening med deg til en viss grad 😂😂😂😂😂 jeg føler E30 CAB passer fint på nettopp en e30 cab så lenge bilen er hel og pen. men så får jeg av og til en ide som virker skikkelig bra først ... så litt kjekt å høre hva folk her inne mener. Selv om det til syvende og sist er opp til han henne som skal ha det.
×
×
 • Create New...