Jump to content

Amistad

Members
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

About Amistad

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday January 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Recent Profile Visitors

1930 profile views
 1. Kjøpte og monterte denne i e30 https://bilradiospes.no/produkter/bestselgere/bremen-sqr46-dab i følge specs så skal den kunne spille minst like høyt som den billige spilleren som sto i bilen tidligere. Men denne går fra 0 - 50. Man må opp på 30 for å høre noen snakke og opp på 50 for å få høy lyd. Men skulle gått til 70 ... noen som har denne og vet om det er noe feil ?
 2. Hei Jeg skal montere inn en 12 sub i kasse med forsterker montert på toppen. Jeg skal samtidig montere inn en 1 din spiller som har det meste. bilen har ikke skjerm eller navi. jeg har lest utallige tråder på Facebook og her inne. Folk skriver om: ta strøm fra lykter ta strøm fra sub under sete ta strøm koble via forsterker i bagasjerom bruk filter blablabla ... Går det virkelig ikke an å gjøre dette enklere i en så gammel bil ? jeg ser for meg å plante kassen med bass og forsterker i bagasjerommet. Hente pluss direk
 3. Hardtop til e30 ønskes kjøpt.
 4. Oi @Ron Jeremy jeg har innlegget over deg, hvis du tenker 200k så var jeg helt på viddene med mitt innlegg 😂 og betyr igjen at jeg må ha kjøpt min til skampris. jeg kjøpte nett min for få mnd siden. Og ikke en cab jeg var i kontakt med de siste 6 mnd gikk høyere enn 150 og da var de virkelig fine innvendig og utvendig. Ikke noe feil og mangler.
 5. Hei fin bil. du får sikkert helt andre meninger enn meg her inne, men jeg ville bare skrive litt hva jeg tenker. Jeg var lenge på jakt etter en e30 og havnet til slutt på en 87 325 cab. Siden jakten min på e30 varte lenge, vet jeg at biler lå lenge ute på markedet før salg. Ofte 6 mnd pluss. Jeg lærte også endel om bilene som lå ute da jeg var i kontakt med de fleste. jeg tror ( TROR ) du kan forvente 80k til 120k. Cab selger dårligere enn todørs cupe. Pluss at du har litt som kjøper må henge fingrene i. Km standen din er jo bra. Hvis du hadde fikset det som er
 6. Gjelder dette preface også ?
 7. Takker da kjøper den 50 bred da ? når man bestiller nye skilt til en bil som har så gamle skilt at det ikke er en N og blått på, kan man velge å ikke få slike skilt da? Eller er alle skilt som produseres blått på ?
 8. Foran og bak ? Jeg skal ha nye skilt på min e30 og ser de gamle er skrudd inn i fangeren. Har ikke lyst å lage hull i de nye. Derfor googlet jeg skiltplater, og så leser jeg du skriver dobbeltsidig teip? holder dette i vær og vind? Kjøring i hastighet og storm? Hvilken teip? Og teiper du rundt hele skiltet da eller bare et par striper ?
 9. Hei Jeg har begynt å synes at denne bakfangeren ikke er så veldig fin. Den får langt ned ved hjulbuer Etc. Er dette noe styling greier? noen av dere som vet om penere bakfanger og evt hvor man kjøper dem? evt kappe skjørtet på denne fangeren ? 1987 modell
 10. Jeg kontaktet BMW Norge og fikk tilbake at slike henvendelser måtte jeg rette til et BMW verksted 😂
 11. 😂 god plan. Jeg stoler på deg altså. Bare det å være 9000 kr sikker ... takk.
 12. Takk, så: E30 2C Det betyr rett og slett BMW E30 Cabriolet ? helt sikkert ? 9000 kr sikkert ?
 13. Fysj 😂😂😂 så en strøken svart E30 cab fortjener altså ikke sitt eget skilt ... 🙈🙈🙈 først søkte jeg opp fornavnet mitt men det var opptatt. Jeg hadde søkt om det hvis ikke. Enda bra det var tatt 😂😂😂 hjelper å lufte tankene litt i en tråd ... men ... jeg heller enda litt mot E30 CAB E30 C2 Det ser jo litt clean ut i forhold til vanlig skiltnummer ? kanskje noe annet enkelt ?
×
×
 • Create New...