Amistad

Medlem
 • Innholdsteller

  181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Amistad

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Januar 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Nylige profilbesøk

1131 profilvisninger
 1. Amistad

  E70 X5 3.0 SD 286hk

  gratulerer med grom kjerre
 2. Amistad

  Right dipped beam failure ??

  ahh takk igjen da skifter jeg om i morgen for å sjekke om det er pæren da Så går jeg for CBI pærer. Seg også en film du kommenterte på i en annen tråd. De ser jo kjempe bra ut i aksjon ps ser pærene i din butikk koster 2000 mens i den tyske koster de 1000 inkl frakt. Blir det mye toll moms gebyrer på dette slik at vinningen går opp i spinningen ?
 3. Amistad

  Right dipped beam failure ??

  samme pærene du kjøpte som han under skriver om det? Halv pris via Lichtex ser det ut til. Takk for hjelpen. Da slipper jeg å bytte om for å sjekke ballaster da? Genialt. Takk for hjelpen.
 4. Grattis med ny bil. Den er skikkelig flott
 5. Amistad

  Right dipped beam failure ??

  Tusen takk reef89
 6. Feilmelding som i overskriften Ser mens jeg kjører at det er rosa/lilla lys ut høyre lykt. Plutselig ingen lys så vanlig lys og tilbake til rosa/lilla er dette pæren som ryker ? Er det D1S til 320dx 2009 ( 10 mod ) ? Noen anbefalte steder å kjøpe pære? Dyrt i Norge. Noen spesielle utgaver som er anbefalt? Mener å huske flere skriver om nightbreaker eller noe ...
 7. Utrolig SEXY! Har ikke ord ... Begge bilene.
 8. Amistad

  Den store finn.no tråden.

  ikke finn men 😂🤩😂 https://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_valp__68_82479261.htm?ca=11&amp;w=3
 9. Amistad

  NilsP`s never ending E30 M3 story

  kjekt. skal følge tråden din :)
 10. Noen som vet om et selskap som tilbyr dette på bil som er over 8 år og over 200 000 km ?
 11. Amistad

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/121101698 ohh ...
 12. Amistad

  Bagged M2. Widebody påbegynt

  Utrolig rå bil !!!
 13. Amistad

  Min BMW 2010 320xDAT

  Jeg er ikke akkurat stolt over hvor flink jeg har vært til å oppdatere tråden. Men det er ikke mye nytt som har skjedd siden jeg kjøpte bilen. Sølvpilen er en deilig bil. Jeg var akkurat på merkeverksted for å bytte olje, noe man gjør hvert år om man er glsd i bilen, og kjører med en n47 motor. Jeg ba dem om å sjekke registeret samtidig siden jeg stadig leser om havari på n47. De bestilte inn en strammer i tilfelle den måtte byttes, og sa de kunne sjekke øvre lkjede med spesialverktøy, mens at de kun kunne lytte på den nedre. På venterommet med kaffe og tv begynte jeg sakte men sikkert å skjønne at noe ikke var som det skulle, for 1,5 time senere var bilen ferdig. De fortalte meg at oljen og filter var byttet, men at de ikke hadde fått sjekket den øvre kjeden med spesialverktøy da det var to braketter som sto i veien for at dette skulle kunne gjøres. Hva mente de med dette? Jeg spurte da om de hadde hørt noe ulyd etc, men da måtte de ut for å spørre mekaniker. han kunne si at han hørt noe men enn svak lyd, men det var en godkjent lyd som ikke var å henge seg opp i før evt neste service om et års tid. Stusser litt på at de ikke kunne sjekke, og oljen kunne jeg skiftet selv. Men siden bilen har komplett historikk, så var det nå like greit å bare ha papirer på dette oljeskiftet også.
 14. Amistad

  Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  det er ikke mange år siden vi tok oss en tur. Kjørte Norge Danmark Tyskland Belgia Luxemburg Italia tilbake via Tyskland Etc, og det i en Burgunder 1997 modell Toyota Avensis 1,6l bensiner haha. Den tok oss hele veien med både stil og sjarme. Ikke et feilskudd, bortsett fra at vi måtte holde "trailerfeltet" på motorveien i Tyskland, da bilen ikke likte mer enn 90 km/t. Ps Sølvpilen har det bare bra, og føler seg i fin form.
 15. Amistad

  Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  veldig bra leserbrev Tipper mange fikk lyst til å ta turen