Jump to content

Pime

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Pime

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  750iL, e38, 1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pime

  BMW 520D, E60, 2007

  Den ene dagen er bilen helt ok. Neste dag går den kun i 40 km/t, uansett gasspådrag. I Neutral kan motor ruses fritt opp i turtall. Hva kan begrensningen(-e) være her? Ingen varsellamper lyser.
 2. Kan virke som det er fra kompressoren. Den kjøler dog godt. Kan det være noe med klutsjen? Eller rett og slett selve kompressoren? Dette er jo ganske dyre greier, om man skal kjøpe nytt. Men brukt går vel greit det også?
 3. Når luftkondisjoneringen (kompressoren)slår inn, synes jeg den lager en ganske så høy lyd. Hva kan det være? Jeg har nettopp kjøpt bilen, så jeg er ikke vant til lydene ennå.
 4. Man trenger litt forskjellig verktøy i disse to måtene å gjøre det på.
 5. Bildeler.no viser på Youtube hvor enkelt det er å skifte luftfilter, uten å demontere halve bilen. Flere andre snutter på Youtube viser at du må demontere halve bilen. Hva er riktig?
 6. Jeg lar bare gummi/plastklosser stå påmontert ved jekking?
 7. Jeg ser det er hull i siden på bilen til jekking. Man kan vel bruke jekk/løfteverktøy som feks sakseløfter fra undersiden av bilen også?
 8. Hva kan slike støtdempere komme på?
 9. Den sorte er nok en blå. Jeg var i dialog med selger, fikk bilder av rusten, la inn et bud og så forsvant han fra jordens overflate! Han kom aldri tilbake til meg.
 10. Er den orginal? Årgang? Km? Pris?
 11. Hvor stor kan smellen bli, hvis jeg må skifte bensintanken?
 12. https://www.autoscout24.com/offers/bmw-750-i-individual-voll-1-hand-originallack-gasoline-green-a3cb0759-6442-45dd-af56-0d17691cebc7?cldtidx=6
 13. Denne bilen jeg ser på, står hos forhandler i Tyskland. Den er en svært godt utstyrt individuell og har hatt kun 1 eier. 100% rustfri. Komplett servicehefte. Skulle gjerne hatt deres synspunkter/erfaringer på for og imot å kjøpe en slik bil. På forhånd takk.
 14. Hei, Finnes det noen i Stavanger området som reparerer pixeler i multi instrument til en 1999 E38, 750iL?
×
×
 • Create New...