Jump to content

Iver92

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About Iver92

 • Birthday 03/03/1992

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 520D F11 '12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har kontraktsnummer fra forhandler, som er relativt uviktig, men du har også et "Production number" som er fra BMW sitt bestilling system, den kan bruker til omtrentlig hvor du er i køa, men fortsatt ganske grovt regnet. Har sett at det varierer litt om forhandler tar med prod nr eller ikke. På min kontrakt så ble den skrevet med pen etterpå.
 2. Har ikke hatt det problemet selv.
 3. Mistenker at det har noe batterisparing i iphone å gjøre, men ikke helt sikker på det enda. Men jeg bruker ikke bluetooth, nesten bare USB. De gangene jeg har brukt bluetooth så har jeg ikke opplevd feil annet enn ulyd.
 4. Spotify appen fungerer greit, men på ekstra lange turer så har den en tendens til å bare kutte ut fullstendig, så må jeg koble ut og inn telefonen på nytt om jeg kjører for lenge, fordi musikken stopper. Bruker bare USB porten i midtkonsollen, uten snap-in. Det du har er samme versjon som jeg har nå. Den sier jeg har nyeste versjon.
 5. Jeg bruker USB, da som sagt det er ulyd i bluetooth. Varierer på hvilket land man laster ned ifra, men uansett hvilket land jeg velger nå så har de enten ikke mulighet for å sjekke etter oppdatering, ellers så sier de at det er den nyeste versjonen. Jeg skjønner ingen ting.
 6. Hei, lager en post om dette da jeg ikke klarte å finne noen lignende her. Bilen er en 2012 520D Touring og har en iphone 12 som jeg bruker hyppig spotify via usb lyd. Men det siste året eller så, har det vært småproblemer med låt informasjon og gå til neste og forrige sang, hovedsaklig via knappene på rattet. Det som skjer er at første låta viser riktig info, men neste sang så er det 50/50 sjanse for at den bytter i displayet. Lengda er riktig da... På head-up displayet så viser den kun den første låta uansett, prøver man å bytte med rattknappene så blir det stille et halvt sekund før den fortsetter på samme låta. Såvidt jeg klarer å se, er det siste versjonen av tilgjengelig oppdatering på iDrive. Kan legge til at bluetooth og spotify sin BMW app fungerer så og si normalt, bortsatt fra en ulyd på bluetooth ca hvert 30 sekund. Om noen har tips til hva jeg kan gjøre for å fikse dette så ha jeg satt utrolig stor pris på det, selv om det er et ør lite problem på en ellers god bil
 7. Som man leser i beskrivelsen av M sportsetene så vil jeg påstå at det skal være med bredde justering. Om det blir fjernet når bilen går i produksjon så får du ikke det komplette produktet du har valgt ut. Omså ikke kansellering av ordren er mulig så skal det iallefall være mulig med prisnedsetting, I mine øyene ihvertfall. Hvor du har sett det? Er på flere forum selv, men ikke sett noen som nevnt slike nedgraderinger.
 8. Da skal jeg få testa det. Hvor skal vannet gå ut da? Og om det ikke renner riktig, hva kan man bruke for å renske?
 9. Hei godtfolk! Har en F11 som plutselig fikk varsel om chassis feil. Jeg kan ikke skryte på meg store erfaring med mekking, så jeg leverte den på verksted. De fant et drukna rele til kompressor og bytta denne og feilen var borte. Men det var fortsatt et par cm med vann nede i brønnen som batteriet står, jeg har kikket og lett etter hvor dette vannet kommer fra, men klarer ikke å se noen klare tegn, selv etter både regn og med hageslange. Har sett både her på forumet og andre steder at det kan være drenering fra panorama eller pakninger for bak lampene, men ser da ingen fuktighet på innsiden. Så det jeg spør om er at noen har lure forslag til å finne og løse denne lekasjen?
×
×
 • Create New...