Jump to content

Hall3n

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  Bmw 325i e92 «hartge»

Recent Profile Visitors

105 profile views

Hall3n's Achievements

 1. Så skal slå meg til ro med at det er en 2,5 liters. Det som var ubehagelig var jo å ikke vite hva som faktisk sitter under panseret når jeg skal svare folk. Er stolt av bilen min men å eie den og være usikker på hva som faktisk er under panseret er jo flaut.
 2. Har lest en del om n52 motorene, ifølge papirene er noen 2,5 liter og noen 3 liters. Men så har jeg hørt fra en person jeg velger å stole på at de 2,5 liters motorene er egentlig 3 liters men registrert som 2,5 liter pga avgift eller nokka sånt. klare ikke å bli klok på det etter å ha lest overalt på nett så håpe noen vettige folk kunne gitt meg en aha-opplevelse for nå er jeg blitt usikker på min egen legning og får vanskelig med å sove om natten. Jeg har personlig en n52k (218hp) variant der det klart står mange plasser de «oppdaterte» delene den har. Men i det siste har jeg hadd det skikkelig ubehagelig når folk spør om hvor stor motor det er i bilen og velger å svare 1,4 liters, så føler jeg meg bra midlertidig til annent tema kommer opp. Det er oppført 2,5liter i vognkort og bilen er en 325i e92 2006 (n52k) noen kyndige her som kan hjelpe å gi meg tilbake nattesøven?😁
 3. takk for det🙂 har ikke hartge felger desverre, de ble kanskje byttet ut av tidligere eier. Men har orginal felg som jeg ikke kan tenke meg har noe med hartge å gjøre
 4. Kan ikke skryte på meg v8 under panseret, 3 liter derimot med det som blir sagt skal være hakke ekstra futt i som ikke står noe om i vognkort. Ellers har jeg utstyr som hartge eksos, girspake, pedaler og et hartge emblem på bakluken, eksteriør er «oppdatert» til m3 look utenom bakfanger. Nå er nok ikke bilen min bygget av hartge men tunet som jeg har skjønt.
 5. Det er ikke ofte jeg ser disse hartge bilene på veien, ingen som jeg kan huske. Men nå eier jeg en av de som jeg ikke aner om hvor mange som finnes og som er i norge? For en del år siden ble jeg fortalt at det er 2 i norge av denne jeg har, en 325i e92 «hartge» men går det ant å finne ut av dette? Noen andre her med en hartge bmw og vet hvordan det påvirker verdien på bilen? finner ikke mye info om hartge biler her i norge så håper det er folk her inne med litt kjennskap.
×
×
 • Create New...