Gå til innhold

fuel2go

Medlem
  • Innholdsteller

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om fuel2go

  • Bursdag 03/09/1996

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Elverum
  • Interesser:
    Foto, film og bil....

    E46 Coupe 320CI, E92 320I, BMW F30 318DX
  • Kjøretøy
    F30

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

fuel2go's Achievements

  1. Takk! Da ringer jeg og hører med forhandler i morgen.
  2. Hei! Har en BMW F10 2010, skulle bytte dekk, oppdaget da at forrige eier har mistet låsebolt nøkkel. Noen som vet hvor man får tak i ny ?
  3. Hei! Noen som kan fortelle meg hva som byttes og gjøres på en 90.000 km service på en BMW 316i 2009 model?
  4. Takk for svar !:) tenker jeg stikker innom nærmeste BMW verksted og hører om de har noen oppdatering til bilen.
  5. Fordi jeg ønsker og oppgradere til IDrive 5(6) om det er mulig.
  6. Ok, usikker på når bilen sist ble oppdatert da jeg nettopp kjøpte den. Men er dette noe de gjør på servicer eller må man spørre BMW selv om de kan gjøre dette?
  7. Hei! Tenkte og oppdatere IDriven. Gjør de riktige tingene ved og gå på bmw.com/update og taste inn VIN nummer slik at BMW finner frem den riktige softwaren. Laster den inn på minnepenn og mater den inn i midtkonsollen. Da får jeg denne meldingen opp (se bilde) Noen som kan hjelpe?
  8. Hei! Fin bil. Om du fortsatt leter ett Led til AE så vil jeg anbefale og ta en titt på MTEC pærer. Dette er det beste du får tak i, koster litt. Men de lyser bra og holder. Billig pærer til 4-5 hundre kroner ryker fort og lyser dårlig. Hadde MTEC pærer selv på min E92, betalte rundt 2200,- inkl frakt og porto fra USA. Legger ved en link http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=mtec+angel+eyes+e91&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmtec+angel+eyes+e91+lci.TRS0&_nkw=mtec+angel+eyes+e91+lci&_sacat=0
  9. Hehe! Takker for svar. Drar innom og hører. Nye Eu-kontrollen er det ikke lett og komme unna med feil og mangler på...
  10. Kan stikke innom og høre evt : - )
  11. Hei! Har små sprekker i frontlyktene samt ene baklykt. Ser ut som sprekker som har kommet av varmen. Ikke store greiene. Skal på EU om noen dager og da lurer jeg på om dette går fint? Endrer ikke lysbilde og det er ikke direkte sprekk.
  12. Hei! Har en BMW E92 320i 2009 Model med 75k på telleren. Går som ei klokke og starter lett stort sett overalt uten om noen steder. Ja, vet dette høres merkelig ut. Men da jeg står på enkelte steder skjer det noe veldig rart, innemellom slår ikke lysene seg på da jeg låser opp bilen, og da dette skjer så er bilen utrolig tungstartet, den drar LENGE på starteren før den tilslutt hoster seg i gang. Dette skjer da jeg parkerer visse steder, prøvd flere ganger og det pleier og skje, ikke alltid men stort sett. Andre steder skjer det aldri, for eks hjemme. Noen som har peiling? Har lest at det kan være elektromagnetiske strålinger som forstyrrer? Dette er litt irriterende, håper det ikke er noe gærlig med bilen. Noen som er ekspert på dette? Legger ved noen linker som høres ut som liggende tilfeller. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Stromfeller-dreper-nye-biler-5587302.html http://www.tv2.no/v/942905/
  13. Takker! Ja, fikk ikke med indikator da jeg byttet. Så kanskje lurt og kjøpe nye først. Takker for svar:)
  14. Hei! Har nettop gjort bremebytte på min 2009 model E92, men har desverre ikke nødvendig utstyr for og resette servicelampen i bilen. Må dette gjøres hos verksted? Koster det like mye som da jeg skulle sjekke feilkoder på min 2000 Mod E46, gamle type kontakt, kostet vell en 500kr. Eneste jeg har er OBD2 Adapter, fins ingen apper som gjør jobben ?
  15. USB Minnepenn fungerer:) Prøvd 2 forskjellige Y-Kabler hvor den ene er og. Prøvde også en IPOD, med gammel oprativsysystem uten lykke. Virker som det ikke støtter IOS?
×
×
  • Opprett ny...