Gå til innhold

toppakning??


færskingen
 Share

Anbefalte innlegg

Har oboy farget olje på peilepinnen.Den er veldig tynt flutende.Mister ikke kjølevæske og heller ikke olje i denne.Noe guffe på påfyllings lokk,men ikke så mye. Er dette symptomer på att topp pakning er gått/gåen eller er det mer sansynlig att det er veivhus ventilasjon?? Temp føler for motor er def sammens med turteller. Bilen blir bare kjørt småturer i ny og ned men kan ikke merke att den blir overopphetet ihvertfall. Noen som har erfaring med dette? Er en 520 e39 1996 med m52b20 motor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden du bare kjører småturer,så er det mest sannsynlig bare kondens.Du skriver at det er noe guffe på påfyllings lokket for olje,det er typisk når det er mye kondens i motor.Vanlig på denne tiden av året,pluss at rekkesekser bruker litt tid på å bli skikkelig varm.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøp ny motorolje og oljefilter, kjør deg en lengre tur, gjerne en times tid, kjør bilen rett oppå bukker og skift motorolje mens motor og oljen er varm og tynnflytende. Rengjør oljelokk og peilepinne så bør du være kvitt det meste av kondens. 

Følg med på peilepinne og oljelokk etter mer "majones". Små korte turer er oppskriften på kondens i oljen, så som nevnt over burde man bruke bilen på noen langturer iblant. 

Regner med du reiser over lengre distanser iblant, så neste gang slår du 2 fluer i en smekk hvis du velger å kjøre den bilen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...