Gå til innhold

TIPS til annonser


Erik E30 Einum
 Share

Anbefalte innlegg

Når dere skal selge noe, og spesielt hvis det er en hel bil og ikke deler, så er det mange ganger så stor sjanse for både respons og for å få solgt den om dere har bilder av bilen. Gjerne fra forskjellige vinkler, innvendig, og kanskje av vinterfelgene i tillegg.

Fornuftige trådnavn/overskrifter gjelder også for annonser.

En overskrift som sier "E30 M3" har vist seg å være spørsmål om kjøp av stylingsett for å bygge om en ordinær E30. Beskriv kort varen(e) som er til salgs eller ønskes kjøpt, og sett gjerne "S:" eller "K:" helt først i emnet, da er det ingen tvil om hva annonsen går ut på. I eksemplet over, der man kanskje kunne tro at en M3 var til salgs så burde det da ha stått "K: M3 ombyggingssett til E30".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kontaktinformasjon er også viktig! Mange skriver verken tlf.nr eller mailadresse i annonsene og da kan de ikke være spesielt interessert i å selge.

Klarte faktisk å glemme kontaktinformasjon her på forumet, men det har ingenting å gjøre med at jeg ikke er interessert i å selge.. Glemte rett og slett (bare her).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke så farlig med manglende kontaktinfo når man er registrert bruker. Det gjelder mest gjestebrukerne... og slik er det jo ikke lenger mulig å poste.

En annen ting er at det er lurt å ta med en prisantydning i steden for kun "gi bud". Skriver man slikt får man skambud uansett. Alle er jo redde for å betale for mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En annen viktig ting, som gjelder både deler og hele biler, er å oppgi pris. Jeg, og sannsynligvis mange fler, gidder ikke ringe på annonser uten pris selv om vi egentlig skulle hatt tingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det bør ihvertfall være en prisantydning. Når det gjelder deler er det selvsagt litt vanskelig i enkelte tilfeller å prissette dette, så jeg har litt større forståelse for de som skriver "Pris: Bud" på div. deler, men for større deler og hel bil bør en jo ha en viss peiling på hva man ønsker å selge for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hadde det vært en ide og dele opp kjøp og salg i to kategorier?

Setter man inn en annonse så "forsvinner" den ganske fort nedover i systemet.

Aktiviteten på forumet her har jo også økt nokså mye det siste halvåret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har også registrert at annonsene forsvinner svært for "ut" nå som aktivitetsnivået har økt så grundig (i august 2004 var det totalt 10.000 innlegg på forumet - nå har vi passert 40.000!), så det er kanskje tide å dele opp litt. Skal se på det litt senere. Det blir en salig jobb å flytte alle trådene inn i riktige kategorier... :shock:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...