Jump to content

GSS

Members
 • Content Count

  1233
 • Joined

 • Last visited

About GSS

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 01/27/1982

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hamar
 • Kjøretøy
  B7 Turbo, 728ia, 540i

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. Bmw e61 hvor det ikke er strøm på hengerkontakten for venstre kjørelys og venstre blinklys. Tips til feilsøking? Noen typiske feilkilder? Henter disse fra ledningsnettet, eller går alt fra en eller annen modul? Resten på hengeren fungerer, og alt på bilen lyser som det skal.
 2. Hei! Kan disse være av interesse?
 3. En brakett på bakre potta er skåret bort. Kan bare sveise på igjen en krok (til opphenget). 500,- kr! (må hentes)
 4. Noen som trenger hvite facelift baklys?
 5. Ingen som vil ta over en ny ubrukt dør til e34?
 6. Pga størrelsen og norske fraktregler vil frakten på nesten 800,- kr. Hvis jeg ikke klarer å pakke den innenfor en viss str., da vil det komme på ca 500,- kr. Men det vet jeg ikke før den er emballert.
 7. Selges for 100,- for begge. + frakt.
 8. Opp til 09/98. Ubrukt org BMW. Nypris over 6000,-. Selges 2500,-. 900,-
 9. Har fortsatt denne døra. Noen som er interesserte? Kan hentes i Hamar. Kan også sendes, men frakten blir kostbar pga størrelsen. Hvis ikke kjøper har noen kontakter som kan frakte den.
 10. Om Finn hadde hatt en AC-cobra kategori, så skulle dermed denne ikke kunnet ligget der? http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=61791621 Er ulempene ved å ha den i AC-cobra kategorien større enn fordelene? Godkjent og riktig ombygget BMW M3 under M3-kategorien, er ulempene større enn fordelene? Nå begynner vi å bli vanskelige.
 11. Hva med meg som er ute etter en M3, men som bryr meg fint lite om hva det står i vognkortet? Det er ikke bare selgeren dette går utover, også kjøperen. Det virker feil å legge ut en 320 med M3 motor under kategorien M3, men om bilen er bygget lik en M3 på riktig måte og godkjent deretter, da har jeg vanskelig for å se hva problemet er når det er oppgitt i annonsen at bilen er godkjent ombygget. Jeg forstår godt de som ønsker original bil framfor ombygget, men jeg forstår virkelig ikke hvorfor det er problematisk at de godkjent ombyggede ligger i samme kategori.
×
×
 • Create New...