Jump to content

540is

Members
 • Posts

  720
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interesser:
  Norge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

540is's Achievements

 1. Hadde/har B16 PSS9 og dette vannproblemet? Ene fjærbeinet på min e39 540 blir noen ganger stivt og begynner å kakke.
 2. For meg som skrur på litt eldre biler hver dag så mener jeg trommelbremser er et tilbakeskritt. Det skal godt gjøres å få mer enn 4 år ut av ett oppsett med trommelbremser før overføringer og justeringer inni der er så fast/opprustet at det er bare å bytte. Og å bytte rustede trommelbremser er ofte mer tidkrevene enn skivebremser da det er nesten umulig å demontere. Når de så setter på en aktuator for parkbremsen på baksiden av bremseskjoldet sånn som på ID.4 og Q4 så blir det interessant å se på den første pkk om 4 år.
 3. Du kommer vel langt med å jekke opp hvert hjørne av bilen
 4. Sjekk om det er noe svetting fra støtdempere før du kjøper. En EDC demper ligger på rundt 10 000 kr + montering
 5. Sensoren i Adbluetanken skal egentlig trigge feilkoder på at det er feil væske. Anlegget går sikkert ikke istykker, men tanken må tømmes-renses.
 6. Wahler og Pierburg lager originaldeler. Andre ukjente merker ville jeg holdt meg unna.
 7. Ujevn gange ved kjøring i lav fart og stopping ved kryss mens kald er tegn på egr ventil. Grei å bytte,bare et par slangeklemmer som det kan være litt vanskelig å komme til på. Er det originale engangsklemmer på må du ha nye, klemmer for vanlig bensinslange klarer seg
 8. Med feilkode på egr og ujevn gange så er det mest trolig en egr ventil som ikke virker som den skal. Nedkoksing av selve ventilen vil jeg ikke si at er et problem, heller treghet i reguleringsmekanismen. Du kan ta av plastdekselet over reguleringsmekanismen og smøre opp. Blir det fremdeles feilkoder så skift ventilen, ca 2000 kr for en Wahler på Eurodel. Slett adapsjoner etter bytte.
 9. Som autorisert verksted får man laget seg en konto ved BMW. Da kan man lagre servicer gratis på BMW sin server. Får å så få servicene på skjermen i bilen må man på med original ISTA som kobler seg til BMW serveren. Det må man betale for.
 10. Man har LL01,LL04, LL12, LL14FE+ og LL17FE+ for bensinmotorer. For diesel LL01, LL04 og LL12FE .Du finner tabeller i TIS nederst under engine.
 11. Ingen grunn til å sjekke under bilen, se her https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=989683
 12. F10-F11 hadde problemer med at fordamperen til ac anlegg sprang lekk. Da får du gass lukt i bilen og ac kjølingen vil slutte å virke. Men råttent kupefilter vil og gi råtten lukt. Sjekk om du ser noe til olje/sporstoff når du skifter filteret.
 13. En liten video fra 1985 med Glenning på Nürburg Ring med noe av det heftigste med fire dører på den tiden, W201 2,3-16. Artig å se hvordan det har forandret seg der nede, selv siden mitt første besøk i 1999.
 14. Jo, for at det skal gå an å komprimere de med monteringsverktøyet må de være det.Vil tro at de er umulige å få på plass uten verktøyet.
×
×
 • Create New...