Jump to content

montere xenon på E60 520i trenger hjelp, haster.


Reef89
 Share

Recommended Posts

prøvde å montere xenonlys i grøftelysene, men de bare blinker å slukker i ett sett. Kitet er helt nytt, så tviler på at begge ballastene er gåen, virker som ikke bilen klarer å tenne de skikkelig. noen som har tips erfaring med xenon grøftelys på denne bilen? syns det er litt rart at det ikke virker på en ny bil, men virker på en 94mod E36.

alt passet ingen kutting av ledninger osv.

Link to comment
Share on other sites

regner med at lysmodulen din kødder seg. Kan være det at xenonlysene trekker for lite i forhold til vanlige halogenpærer.

de trekker mindre, men hva må jeg gjøre?

Link to comment
Share on other sites

du må finne ut hvor mye mindre de trekker og så få tak i en effektmotstand som tilsvarer differansen mellom xenon lyktene og de orginale lyktene for så å koble denne i serie med grøftelyktene.

Link to comment
Share on other sites

hvordan hjelper det å bruke et relee da?

bruke hovedstrømmen som er nå til styrestrøm, og legge opp ny hovedstrøm du tenkte på?

vil i såfall bli feil på check-kontrollen, da spolen på releet ikke trekker mye rart..

jeg har 55w i langlysen. ingen feil i ch med det. lyser jævlig bra og!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...