Jump to content

Gode priser på sommerdekk?


larserso
 Share

Recommended Posts

For å gjøre en lang historie kort er jeg forbannet på Bilia i Oslo som har tatt en horibelt dårlig hjulstillingskontroll for meg i fjor vår ved montering av senkesett (30/25 Eibach på E46 touring M-tech) og trenger nå 4 nye sommerdekk i dim 225/40/18... Kjører Michelin Pilot Sport i dag. Noen tips til hvem som kan ha slike eller andre dekk av god kvalitet til bra pris?

Forresten noen som vet om mulighet til å klage og kreve feil slitte dekk helt eller delvis erstattet når papirene på hjulkontroll viser at de har justert fra akseptable til ikke akseptable vinkler? (har ikke kunnskap til å lese papirer selv så ble lest av andre ifbm. at dekk nå er helt utslitt på innside og gode som nye ytterst.)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er NAF-medlem, vil de kunne hjelpe deg med slike tvister. Ellers ville jeg kontaktet forbrukerkontoret, men jeg mener helt klart at de skal erstatte dekk hvis det kan bevises at de har gjort feil i justeringen. Hvis de ikke har kompetansen, skal de heller ikke påta seg jobben!

Link to comment
Share on other sites

Har da 5 år reklamasjons rett i Norge så har du betalt for en tjeneste, her 4 hjuls kontroll som er dårlig utført er det bare å bruke det mot dem. Kommer nok til å nekte først, men henvis til forbrukerkjøps loven så har dem ikke så mye å si på det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...