Jump to content

Trøbbel med felger (ikke mine)


Sokki88
 Share

Recommended Posts

Det har seg slik at det tidligere dekkhotellet som dama brukte har misshandlet felgene og latt de ble rust på de..Hu har alltid vasket de og gjort de grundige rene. Alufelger med stål/Chrom kant. Men nå har det kommet rustflekker. Sånne små korn men det er i så tette felt at jeg ikke vet hva jeg burde gjøre...Har prøvd felgrens osv,men noen som har noen gode ideer i hvordan å fikse det?? Er liksom den felgkanten og ikke selve felgen....Hater at det er sånn,folk som ikke klarer å gjøre en orntlig jobb...Dekkhotellet jeg bruker vasker og rengjør både ved av og påsetting de :)

Link to comment
Share on other sites

Ved og bare slenge dem rett ned i betongen med felgkanten først,og ikke baksiden av dekket ned :shock: Det gjør han med flere alu felger tilandre kunder...Ho har brukt Meguiars felgrens trur jeg når hu har vasket dem. Så da må det være dekkhotellet som har brukt et eller annet lugubert :S Men trur du autosol vil fungere? Evt hva burde jeg bruke? en børste eller klut til den?

Det er en sessong gamle felger fra ATP..... så det synes jeg er merkelig..

Link to comment
Share on other sites

Det er polert stålkant,så autosol burde fikse biffen.... Som det går utifra på bildene er det snakk om små rustflekker,men kan bli større vis ikke noe gjøres,så jeg må bare kjøpe autosol. Skrubb eller noe lignende også kansje?

Her er iaffal bildene:

iwsu836wcdfts9bducg8.jpg

7ib0rtwbt4hytp2w2ewl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...