Jump to content

tips ang godkjenning av senk.


Robin L
 Share

Recommended Posts

hei. har nettopp handlet meg en e34 med fk justerbart senkesett. dette står det mangellapp på på eukontrollen, så må godkjenne det.

har nr. på fjærene og demperene. MEN ingen pappir. hvor skaffer man slikt? og er det en minstehøyde under bilen jeg må forholde meg til? vet jeg må på 4-hjulskontroll iaffal.

gjelder bt i kristiansund om det skulle ha noen betydning.

takk for tipsa :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Du kan prøve å finne ut hvem som forhandler FK sett til din bil her i Norge, og spørre pent om de kanskje er villige til å gi deg TÜV papirer. Viktig at du får med så mye opplysninger som mulig. Det er mitt tips.

Ang minimumshøyde tror jeg de måler fra senter i navene og opp til hjulbue om jeg ikke tar helt feil. I tillegg skal det nok være en minimumshøyde fra laveste punkt på bilen og ned.

Rett meg om jeg tar feil:)

Link to comment
Share on other sites

Som winchester sier så skal ikke minimumshøyden være et krav eller problem, det står ingenting om det i kjøretøyforskriften.

Men også slik som winchester sier så er det noen stasjoner som er litt syke på slike ting. De styrer å steller med sine egne regler.

Link to comment
Share on other sites

Okey, da er det jeg som blingser litt her.. Jeg husket bare noe med fra da en kamerat hadde vært inne hos BT for godkjenning av senk på bil, og at dette var tema mellom bileier og kontrollør.

Jeg kom også på i ettertid at jeg har sett under merknader i et vognkort at BT har oppført avstanden mellom senter i nav og opp til hjulbue. Dette er en med justerbart senkesett. SÅ det er mye mulig at jeg blingser og klusser veldig...

Link to comment
Share on other sites

Hvem av de fjottene der borte snakket du med der da? Jeg var inn med ene E30`n min for en del år tilbake.. Var i underkant av 6cm fra bunnpanne ned til bakken. Sa ingenting på det, og målte heller ingenting. Sørg bare for å ha papirer på settet samt at nr på fjærer vises godt, da disse må stemme overens med papirene. 4.hjulskontrollen må du også ha så klart, og der tror jeg alle verdier må være "grønne" om ikke jeg tar feil. På E30 f.eks er dette umulig bak pga negativ camber, men han som tok kontrollen til meg lurte apparatet litt slik at alle verdier var innenfor, skrev ut papiret og så justerte vi på nytt etterpå slik at det var så bra som mulig for bilen :)

Link to comment
Share on other sites

jeg som tok den ja. broren til en på jobben som har den der serru. blir hentet i morra :D gleder meg som en unge, hehe. satt å så på e30n din litt no, meget pen bil. få på kanalskjørta så blir de porno :P

edit: husker ikke hva han kontrolløren het jeg ass....

Link to comment
Share on other sites

Ja, den så meget bra ut :) gått lite også!! Blir nok en kjekk bil d.. Joda, begynner å komme seg :) Var å henta skjørta i går, men de kommer nok ikke på før til våren :) Har "vinter-rigga" den nå så ;p

Link to comment
Share on other sites

noen som vet om jeg trenger nummeret på både fjærene og demperene???

fjærene forran er merket fk1769

fjærene bak er merket fk91ha

bakdemperene TROR jeg er merket fk gwr ha/03,06.

dette er noe forrige eier har nedskrevet. jeg har ikke sett på det selv.

Link to comment
Share on other sites

fikk svar fra autopower, de kunne ikke hjelpe da de ikke leverte fk...

quality import kunne ikke hjelpe heller.

men sendt til schmiedmann, håper de svarer. fikk sjekket nr. på demperene også nå. de forran var merket fk g31, og bak var det fk g32 ( de bak var også merket gwr ha/03,06) men fant ikke noe sånn stempel på de forran. håper jeg finner ut dette altså :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...