Jump to content

Bmw'n går dårlig når den er kald


Dr. J
 Share

Recommended Posts

Hei!

Når bilen min er nystartetog kald, går den veldig dårlig. Den fusker og får ikke særlig turtall eller fart. Etter litt kjøring kommer den seg brått, og farten og turtallet blir normalt. Har tenkt på luftmassemåler, og har prøvd å kjøre når denne er frakoblet. Dette førte ikke til at problemet ble løst.

Motorlampen lyser, og jeg har utført en diagnose. Ukjent feil kom opp, men de på verkstedet mente dette mest sansynelig kunne være ventil til veivhusventilasjonen, eller luftmassemåleren.

Disse er jo relativt dyre deler, og er leit å bytte hvis dette ikke er feilen. Noen innspill?

:)

Link to comment
Share on other sites

Sjekk innsugsbelgen :-) Det blir ofte rifter/hull i denne. Jeg hadde ala samme problem som deg, og byttet innsugsbelgen så var alt i orden! (Brukte gaffa-tape rundt den gamle belgen mens jeg ventet på ny fra BMW)

Edit: Leste igjen og så at lampen lyser, dette skjedde ikke med meg, var bare symptomene som var lik det som jeg slet med.

Link to comment
Share on other sites

Heller ikke kjølevannstemperatur..

Den fusker også hvis jeg har kjørt en langtur med relativt konstant fart og turtall, og senker farten for så å gi full gass igjen. Men da kommer den seg også ganske fort. Flere innspill?

Link to comment
Share on other sites

Har vært borti symtomet på en eldre bil - slutten av 80. Den hadde vakumventiler på innsuget for å slippe inn bensin og luft. På bensindelen så var det den ene vakumstyringen som hadde lekasje på o-ringen slik at det ble feil i bensin givingen. Kan være en ide...litt uskikker om det er på nyere biler med bensin siden jeg ikke har bensinbil lengre :((

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...