Jump to content

Registerkjede problemer og annet på LCI modeller?


hkallestad
 Share

Recommended Posts

Leser litt forskjellig om register problemer på lci motorene, spesielt på n47 motoren. Er det et reelt problem dette? Leser også at bensinerne eter dyser, coils og pumper. Er det virkelig noe å bekymre seg for? Slik jeg ser det etter lesingen er det 525d lci som har minst sannsynlighet for krøll da den ikke har flaps og lite og finne ang register problemer, enig?

Link to comment
Share on other sites

Når bør en skifte kjedene? Eller med andre ord, når skjer disse problemene? Helt tilfeldig?

 

Har en 09 520d som har rullet 90000 nå. Er det mulig for verksteder å se om det er på tide?

Link to comment
Share on other sites

Har nå en 07 118d lci som har rullet snart 110000 km og merker ingen ulyder eller lignende som kjennetegner registerfeil. Tror dette problemet er litt "oppblåst" av enkelte som tror dette skjer med alle motorer i denne kategorien. Går jo tusenvis av slike rundt på veiene og er nok bare en brøkdel som opplever registerhavari. Vet det er en svakhet i registret på n47 motoren men så lenge man ikke hører ulyder som bruker å komme i forkant så er det bare å kjøre med et stort smil :-)

Link to comment
Share on other sites

Jeg undersøkte litt rundt dette før jeg kjøpte min 320d med N47t motor. Det virker som om det har vært en del oppstyr i England, og BBC Watchdog laget nylig en sak på dette. For meg virker hele greia litt oppblåst, og med tanke på hvor mange modeller som benytter N47-motoren vil jeg si det er en veldig liten andel som har problemer. Personlig, så valgte jeg å kjøpe en bil med N47-motor likevel og har så langt ikke opplevd noe unormalt. Desverre er saker som dette noe som omfatter de aller fleste bilmerker og motorer i en eller annen form. Ingen er 100% feilfri.  

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...