Waterhouse

Medlem
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Waterhouse

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 03/02/1979

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  14 F34 320i Luxury

Nylige profilbesøk

854 profilvisninger
 1. @danskiii Jeg har en PP82DSP forsterker jeg kjøpte fra BimmerTech. Den har DSP innebygd. Har kjørt et standardoppsett for F34 med HiFi som var lastet inn på forsterkeren da jeg kjøpte den, men har senere byttet fronthøyttalerene i dørene og subbene under setene, så litt justering av delefrekvenser var nødvendig.
 2. Liten tysker får haik fra stor tysker. Synd at Wingbar-stativet mitt bråker som faen på F34. På E90 var det mye stillere. Et drøyt år etter at jeg byttet ut høyttalerene mine har jeg endelig tatt meg tid til å nerde litt med DSP-en. Fikk satt delefrekvenser og målt avstand fra førerposisjon til høyttalerene. Synes det begynner å komme seg lydmessig nå sammenlignet med standard HiFi.
 3. Waterhouse

  iDrive feilmelding "No Signal"

  @bytterga Nei, alt har fungert helt perfekt siden jeg fikk byttet HU. Jobben ble gjort på garanti hos BMW. I starten prøvde de en del koding og oppdateringer av iDrive som ledd i feilsøkingen, men de gav opp til slutt og byttet hele HU.
 4. Anbefaler Head-Up Display på det sterkeste.
 5. Waterhouse

  2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Finner det merkelig at et lakkverksted leverer bilen tilbake til kunde med en så tydelig fargeforskjell. Gambler de på at du ikke oppdager det?
 6. Waterhouse

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Har ikke hatt noen problemer med dette på min F34. Nå skal det sies at det er skjelden bilen overnatter ute, men de gangene det har skjedd vinterstid, har jeg ikke hatt problemer med vinduene.
 7. Waterhouse

  E91 / Knirk fra dører.....blir gal av det!

  Jeg hadde mye knirk i E90-en jeg hadde. For min del løste dette seg etter at jeg tok en grundig rengjøring av den filtstripen som sitter helt i øverkant av dørene. Jeg kunne fremprovosere knirk ved å skyve forsiktig på toppen av dørene slik at filten beveget seg mot karosseriet. Jeg mener å huske at jeg rengjorde filten nøye med silikonfjerner før jeg påførte et tynt lag med lithium fett etterpå. Dette fungerte fint for min del. Gjorde dette ca 2 ganger i året, og var ikke plaget med knirk etterpå.
 8. Waterhouse

  iDrive feilmelding "No Signal"

  Oppdatering: HU byttet på garanti. Tok litt tid å få programmert ny HU med kart og servicehistorikk som ikke fulgte med over, men nå fungerer alt som det skal. Har ikke hatt en eneste omstart på iDrive etter at HU ble byttet, så jeg krysser fingrene for at problemet er løst nå.
 9. AC-ramme med lys fra F34 LCI. Billig og enkel oppgradering!
 10. Waterhouse

  Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Hadde bilen min på sin første PKK i dag, og de svarte N-merkene ble ikke kommentert. Jeg har også blitt stoppet i promillekontroll etter at merkene ble montert, og heller ikke der ble det reagert på dem. Jeg tror jeg beholder mine til de enten faller av selv eller jeg får beskjed om å fjerne dem.
 11. Waterhouse

  iDrive feilmelding "No Signal"

  Har fortsatt ikke fått fikset dette. iDrive driver fortsatt med sporadiske omstarter under kjøring. Nå har karene hos BMW oppdatert alt av programvare på bilen, så nå krysser jeg fingrene for at problemet er løst. Hvis ikke oppdateringen løser problemet, er neste steg å begynne feilsøking på hardware. Software skal være OK nå.
 12. Hmmm....LCI ramme på AC/radio ser snasent ut. Dette må Googles! Reguleres lysstyrken på rammen sammen med resten av stemningsbelysningen?
 13. Waterhouse

  Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Ja, det er slettes ikke umulig. Min E90 hadde heller ikke panoramatak eller takluke, og der var WingBar Edge helt tyst.
 14. Waterhouse

  Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har flere gummilister til WingBar Edge av forskjellig lengde. Jeg bruker å tette sporet som ikke brukes til ski- eller sykkelholder, så jeg tror ikke det er der plystringen kommer fra. Mulig jeg må montere takstativet igjen så jeg kan kjøre rundt med det en stund for "feilsøking".
 15. Waterhouse

  Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har Thule WingBar Edge i sort med OutRide sykkelstativ og et eldre skistativ. Når jeg kjører med bare takstativet montert, så hører jeg litt plystring fra det. Har egentlig ikke brukt stativet så veldig mye, så det er mulig det går seg til når gummiføttene får litt bedre passform mot taket. Med One Key på alle stativene er det veldig brukervennlig. Autoload har ofte gode salg på Thule, så det kan lønne seg å følge med der hvis man skal kjøpe nytt.