Jump to content

Buckwee

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Buckwee last won the day on November 29 2017

Buckwee had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Interesser:
  Alt fra bil til sveitsisk trekkspillmusikk.
 • Kjøretøy
  320iX F31

Recent Profile Visitors

979 profile views

Buckwee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

101

Reputation

 1. Ser helt greit ut @Gabz - ser man etter feil, finner man nok det, det er jo 3 seperate deler som skal skjøtes bortover. Men om man mikker litt med delene så ser man ikke at det er 3 seperate deler. Jeg har sett noen slike lister som har noen spor som skal treffe hverandre, for å få mest mulig sømløs overgang i skjøtene, og det har ikke disse - men jeg synest ikke det er så gale. Kan ta bilde senere i dagslys og nærme
 2. God onsdag! En kjapp og liten modifisering i dag - 3D printede lister som jeg dytter over led-stripen i dørpanelene. På denne måten fremhever jeg belysningen, noe jeg synest ser ganske bra ut! Det kalles "Ambient Light Upgrade", og er gjort fortere enn du klarer å tygge i deg en snickers. Her er 3D-fil for de som ønsker å printe ut delene selv: http://s000.tinyupload.com/download.php?file_id=96995942319377442303&t=9699594231937744230341041 Før-bildet lyger litt, da kamera fanget opp lyset noe mer enn det jeg selv ser. FØR: ETTER:
 3. Hei, Jeg lurer på hvor normalt det er at kilometer for serviceintervall går mye raskere enn faktisk kjørte kilometer? Ser at den går fra 30.000km og teller seg nedover. Nå sier bilen når jeg starter opp, at det er 20.000km til neste service, jeg har da kjørt i overkant av 5.000km Jeg har ikke jobb-kjøring, og kjører mest langturer - så jeg kan ikke forstå hva faktorer som gjør at serviceintervall går nesten dobbelt så fort som det jeg faktisk kjører? Det er ikke lenge siden jeg tok service heller, så det kan ikke være tiden som løper ut. Mvh. Espen
 4. Noen som driver med koding i Stavanger, som du fant @Mr. Alpina? Har en F31 jeg skulle ha fikset litt på 😁
 5. Jeg var innom et par verksteder for dette i Stavanger - endte med jeg måtte betale for en hel del PKK som jeg ba om at de ikke la inn i systemet, slik at jeg kunne prøve på nytt en annen plass. Det var dyrt, og det endte med at jeg måtte kjøpe noen barberblader og en sitrusspray.. Så er nok ikke så enkelt om du ikke kjenner noen.
 6. http://moeauto.no er også anbefalt @bmwgreg90 Er på jobb til 24.juli, så får heller bli med en annen gang 😭
 7. Om det er deksel under motoren/bensintanken, noe jeg kan tenke meg det er for aerodynamikken sin del - er det ikke sikkert verken du eller verksted hadde lagt merke til en lekkasje om du ikke letet etter det der? Eller evt. en plass hvor luft kunne komme inn i systemet.
 8. Nå er ikke jeg noen ekspert, men dette høres merkelig ut - forsikringsselskapet må vell kunne klare å fremstille hvilke feilkoder som kan oppstå på gjeldene i8 modell, hvorfor de oppstår, og om disse sier at du skal stoppe bilen eller ikke. Det er ikke småpeng det er snakk om, og bevisbyrden burde være høy for å nekte utbetaling. Ser andre har hatt problem med motorfeilkode på i8, og dette har resultert i bytte av en sensor i bensintanken som måtte byttest - her ble det også nevnt "overheating message" etter bytte av nevnte sensor. Kan det tenkes at eventuell lekkasje ikke ville blitt merket, om slangene for kjølesystemet går under bensintanken, og det samler seg her? Ved høy temperatur - kan denne kjølevesken antenne? Kan høyt trykk på grunn av luftlomme fått vesken til å komme ut og antenne? Her er mer lesestoff om en som har fått temperaturvarsel. Også knyttet til kjølesystemet - luft, lekkasje, etc.
 9. Snapshot of the night - ingenting er som å komme ut til bilen i mørket, og se de småsinte øynene lyse mot meg 😎😈
 10. Fet bil du har @Mr Mykland 😎 Nå fikk jeg også lyst på spoiler bak - denne såg veldig bra ut! Hvilke spec har du på dekk og felg? Type ET og størrelse på dekk? og hva dekk? Er livredd for å bytte dekk på bilen nå etter å ha lest hvor fintfølende xDrive er på dette.. Blir nok senk etterhvert nå også - må bare selge en nyre for å betale skattesmellen som kom dundrende i postkassen 😁
 11. Er ikke dette allerede innført i den nye EU-kontrollen den? Nå er vell uansett M Performance eksos tüv-godkjent, og mulig å få inn i vognkortet, så det blir vell ikke det samme som det som trådstarter nevner.
 12. Flott tiltak! Jeg er gjerne med om jeg er hjemme 😁
 13. Da har jeg gjort litt: Montert frontleppe + ny eksos. Måtte bytte både lyddemper og endestusser, og originalt kostet bare litt mindre enn dette settet fra Svendsen Eksos. Det neste blir nye felger og litt senk, så begynner jeg vell å bli fornøyd.
×
×
 • Create New...