bytterga

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bytterga

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  2015 BMW 320d GT Xdrive

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bytterga

  telefonbok i idrive

  har ikke hatt tid til å utforske men skal prøve å slette for så å legge mobilen til igjen. ser på andre bmw forum personer med lignende problemer har fikset det med å slette - lege til mobilen.
 2. Har en 2015 f34 GT finner det pussig at når man får innkommende samtaler fra personer som er lagret i telefonboka med navn,kommer det bare opp nummer og ikke navn. er dette normalt? navnene kommer opp når jeg blar i telefonboka og når jeg skal ringe ut men ikke når noen ringer meg. samme tingen med telefon loggen, bare nummer og ingen navn. telefonen jeg bruker er en iphone 6s
 3. bytterga

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  mine 19" contisport 5 RFT fra 2014 er helt jævlig på støy og sporing på veiene her i lofoten. legger da også merke til at hvis det er noen meter med nylagt asfalt blir det helt stilt... tror nok asfalten ut i europa er av en annen kvalitet enn den de la her for 20 år siden... nå fikk vi et par kilometer med ny asfalt i nærheten så der er det en fryd å kjøre.. tror nok jeg går over til vanlige dekk med lik dimensjon på alle fire,jekk og skum
 4. ja de e berre to stk på bmw avdelinga i harstad... har nokka de ska fiks men må vent til etter ferien 😒 du får kjør til Tromsø å se om de har åpent 😀
 5. bytterga

  problem med bestilling av carly

  er nok jeg som gjør et eller annet feil. prøvde med chrome og explorer,data og mobil med samme resultat. bestilte på ebay istedet.
 6. bytterga

  problem med bestilling av carly

  Nei har bare prøvd med chrome.
 7. bytterga

  problem med bestilling av carly

  sitter akkurat å ser på ebay. må ha adapter til ios men fant nok av dem , virker som adaptere til ios er litt dyrere men ikke mye. Takk for tipset.
 8. tenkte jeg skulle bestille en carly adapter men det er ikke så enkelt... Norske nettsiden er ikke i drift, svenske nettsiden sender ikke ut av sverige. tyske nettsiden kommer jeg til cash out men ved fullføring av bestilling får jeg opp feilmelding "handlekurven er tom" noe den ikke er.. (var vel samme med nettsiden i uk) prøvde med alle betalings muligheter men samme resultat. er det noen som har kjøpt fra "utlandet" og er det noe spesielt som jeg muligens gjør feil under bestilling?
 9. flott å høre! Skal bytte mine dekk til neste sommer og tenker det blir non runflat på meg også.. skal nå slite meg gjennom sommeren men er slitsomt med all støyen og sporingen. runflat og dårlig asfalt er en dårlig kombinasjon.. e nu ikke lenge før man ska på med vinter luggan igjen 😎
 10. etter hva jeg forstår kjøpte du ikke runflat dekk? hvordan føles dekkene, mindre støy?samme dimensjon framme og bak?
 11. Skjedde på min f34 under kjøring i dag.. Var mitt i en rundkjøring så jeg la ikke merke til om "no signal" kom på skjermen men den rebootet og virker nå. mulig det er noe feil i HU i min bil også da klokken ikke virker normalt heller (går noen minutter i løpet av et døgn) skal på service om en uke så jeg får vel nevne det for de da. noen problemer siden du skiftet HU?
 12. Tok en "debadging" Var litt i tvil om jeg skulle la GT merket få bli men etter litt synsing fjernet jeg alt av merker. nå mangler bare nye skiltrammer uten skrift.
 13. bytterga

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  eller kjøpe en felg nå og en til våren... føles bedre på pengeboka kan nå hende jeg må ha meg piggdekk til vinteren også, har aldri kjørt piggfritt så det blir nå moro å prøve men er skeptisk. blir mye dekk kjøp hvis piggfritt ikke faller i smak.
 14. bytterga

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Har samme bil (f34) og samme felger (598) som deg.... ja det ser ut som det er dårlig med stjernedekk for oss. tenkte på goodyear men de har bare bakdekk som passer, ikke framdekk. det er vel bare å putte bomull i øra og tape fast hendene på rattet å peise på.. neida det er ikke så ille bare irriterende med støy og sporing når man ønsker mest mulig komfort. Mulig man bare må svelge run flat kamelen og heller fokusere på det positive med bilen.
 15. bytterga

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  jeg skal kjøre ut denne sesongen med mine stjernedekk men må vel bytte til neste sommer da mine ikke er slitt men er fra 2014 så de er vel "gamle" blir vel å kjøpe stjernedekk men tror jeg skal prøve noe annet enn continental, muligens goodyear da de skal være bedre på støy "teoretisk" sett. man får vel også håpe på ny fin asfalt men det ser ikke ut som det skjer.. i dag hadde det passet å sette på vinterdekkene da det er 4,5 grader og sne i luften