Gå til innhold

Konsentrert spylervæske til 'intensivreinigung': hvor mye?


Teutonius
 Share

Anbefalte innlegg

Jeg har en E39 sedan fra 1999, som har to reservoir til vindusspylervæske. En stor en på ca 6 liter til vanlig spylervæske og en liten en på ca 1 liter til 'Intensivreinigung'.

 

Nylig fikk jeg kjøpt noen OEM konsentrat (http://www.ebay.com/itm/290830654858) i den lille beholderen, men jeg lurte på noen saker. Er det meningen at man skal blande kontentratet med vanlig vindusspylervæske i dette lille reservoiret, eller er det slik at man skal fylle det lille reservoiret helt med ikke-utblandet konsentrat, som bilen selv blander med vanlig vindusspylervæske?

 

Til info: både BMW sin konsentrat (http://www.ebay.com/itm/171334385878) og mitt OEM konsentrat er konsentrert 1:100.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke 100% sikker, men det skal nok være uutblandet konsentrat på den lille beholder. Den er 1 liter å pakningen er 1 liter. Det skal passe som hånd i hanske.

Dog så er det ikke så mange som bruker det der lenger. Den konsentrat væsken er veldig dyr. Jeg brukte å fylle på vanlig spyle væske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ekstra grunn til at jeg lurer på dette er at hvis man ser i lenken til BMW sin konsentrat, så inneholder flasken bare 50 ml. Kanskje det er 50 ml flasken som er konsentrat som bør blandes ut med kjølervæske, mens 1 liter flasken er en ferdigblandet versjon av dette?

 

Se f eks denne på 500 ml med anti freeze (Concentrated windscreen cleaner for use in winter) http://www.ebay.com/itm/300932341594

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte noe orginal bmw intensivspylerveske for en stund siden, den kom i 1liter beholder og var grønn. Jeg fylte rett på tanken.

Sto heller ingenting om konsentrat da jeg bestilte. Kjøpte derimot en del sånne små gule spylerveskekonsentrat.. Var ikke dyr, kosta 30-40 kr for 1 liter tror jeg det var..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt skummelt å blande med vann, når vinteren nærmer seg. Da fryser jo hele reservoiret. Og det tar en evighet før man har tømt dette lille 1-liters-reservoiret til intensivvask.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...