Gå til innhold

Bmw 540 ia 1997 SOLGT


Margrethe
 Share

Anbefalte innlegg

Bilen er solgt og hentet 

 

Litt sliten 540 selges.  Bilen har gått 400.000 og har litt rust her og der.  Den er foliert svart av  forrige eier og har en sliten sølvfarget frontfanger som måtte på for å få EUgodkjent den (xenon lys så måtte ha spyler forran).

Bilen er påkostet over 100.000 siste to årene på deler og service.  Har kvittering på alt.   Motor har i følge forrige eier blitt byttet ved ca 200.000km. 

 

Vil oppdatere mer med bilder og info om reparasjoner når jeg har fått hentet kvitteringer og fått tatt bilder av bilen. Den står foreløpig på et verksted i Tønsberg da girkassen har røket.  Bilen er ikke kjørbar og må hentes med henger! 

Ellers mista jeg et eksosrør en dag, den bråker da litt mer enn normalt.  Og en reim piper under panseret.    Den mangler navigasjon/cdspiller da den er tatt ut.  To av sikkerhetsbeltene fungerer ikke baki.   

Men det er en super bil som alltid starter og alltid kommer frem! Utrolig morsom sak med 4,4L v8 motor og 286 hk.  Bilen har ikke blitt herja med mens vi har hatt den (utenom normal morro ved rettstrekker ;) ).   Den trenger en handy eier som har en forkjærlighet for bmw!  Litt stell og pleie så vil den garantert gi mye glede!  

Tenkte ca 25.000 for den. 

Bilen selges som den står! 

Regnr pc28741 

Endret av Margrethe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...