Jump to content

Active Cruise Control


Bayerfan
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg har 5AT option (Drivers Assistant Puss, hvor Active Cruise Control m/stop&go er en del av pakken) på min 650i -14mod.

Dersom jeg aktiverer acc og bilen forran stopper, så følger ikke min bil automatisk etter når bilen forran begynner å kjøre uten at jeg gir et lite trykk på gass pedalen. På min 535 -12mod måtte jeg også gi et lite trykk på gass pedalen første gang bilen forran startet å kjøre. På 535'en var det kun nødvendig første gang bilen måtte stoppe, påfølgende ganger stoppet/startet den av seg selv. Men på 650'en så må jeg  "starte" den hver gang for å følge bilen forran etter full stopp. 

Regner med med at disse acc systemene er like på alle bmw'ene og lurer på hvordan systemene på andre biler fra ca 2014 virker. Starter bilen å kjøre av seg selv, eller må dere starte den hver gang?

Link to comment
Share on other sites

Mener du må starte selv igjen. Var sånn på min forrige bil og er sånn på min '14 GT. 

Men så kommer spørsmålet, hvorfor har du ikke tråd på bilen din her inne?? 😮

Link to comment
Share on other sites

I "Owner's Handbook" står det; If the vehicle ahead moves off again from standstill, your vehicle is also accelerated again if you have set the corresponding commands". Dette er iht hva min F11 -12mod gjorde, og hva jeg håper 650'en også kan gjøre. Jeg har søkt men ikke funnet noe om å sette "corresponding cammands".

Ang å lage en tråd, jeg har egentlig ikke tenkt særlig på det. Men jeg setter ofte pris på å lese andres tråder, så egentlig burde kanskje flere bruke litt tid på å lage tråder. Jeg får se hva jeg får tid til. Når jeg nå har en bil som ikke er så vanlig her til lands er det kanskje noen som er interessert i å lese/se bilder. Om ikke annet kan en tråd gi sympati for et uvanlig bilvalg8)

Edited by Bayerfan
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...