Jump to content

Termostat i bmw e39


bmwmoss
 Share

Recommended Posts

hei har ett problem med min e39 523i 1998 den piper og brått et termostaten nede på -23 og den bygger seg sagte opp til riktig temp igjen og om en stund igjen så piper det og den er nede på -17 før den igjen bygger seg sagte opp igjen.

dette kan skje flere ganger i løpet av en kjøre tur eller det kan gå flere dager før deg skjer igjen.

hva er dette? 

Link to comment
Share on other sites

Dette var utrolig interessant. Jeg er jo eier av e 39 men skjønner ikke et kvekk av dette. Termostat ??  giver???   Motortemp styres med termostat men har aldri sett noe digital avlesning av den.

Varmen til kupeen innstilles med termostat som må føle temp i kupeen, men den viser jo hvilken temp man ønsker og ikke hva temp reelt er hverken på kjølevæske eller i kupeen. Hva nå? Er jeg for gammel til å kjøre bil?

Link to comment
Share on other sites

Når trådstarter skriver termostaten, så mener han nok kjølevannstemperaturen. Giveren til kjølevannstemp er mest trolig defekt. Denne gir ikke bare signal til den nåla du ser i instrumentpanelet ditt med blått og rødt felt, den gir også signal til den digitale temperaturgiveren. Denne kan du lese av i den skjulte menyen i instrumentpanelet :) se på google eller youtube "e39 hidden meny" eller "e39 coolant temperature meny" for å se. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...