Sign in to follow this  
JoM

"Restraint system faulty" 2008 E61

Recommended Posts

Ok. Satser på å lese meg litt opp på bruk av ISTA i helga, så får jeg gjøre et nytt forsøk med feilkoden. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg skjønte litt mer av hvordan Ista fungerer, men Test plan sier bare at ASCM-modulen må byttes og kodes inn på nytt. BMW-verksted neste, hvis ingen andre har noen tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gjerne, men jeg føler at jeg har en vei å gå for begynne med koding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk. Da skal jeg lese gjennom. Er det mer omfattende hvis modulen er fra en annen bil?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det mener jeg det er ja, tror du må inn med winkfp og flashe ny programvare med rett rammenummer da. Litt større risiko over obd kabel, men om programvaren er liten av størrelse skal det gå greit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Da skal jeg undersøke mulighetene.  Takk for hjelpen så langt.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da var dette løst. Brukt modul ble kjøpt inn og byttet. Alle feilmeldinger og lys forsvant. Etter det jeg har blitt fortalt, har jeg vært heldig og fått en modul fra en bil med samme utstyr som min egen. Modulen skal uansett kodes inn for å få alt på stell. 

Jeg har også byttet og registrert nytt batteri. Biltema 95A AGM. 

Takk til SweetBMW for hjelp. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 4.2.2019 den 11.23, JoM skrev:

Hei

Jeg fikk plutselig opp varsel på "Restraint system faulty". Begge airbaglampene lyser og feilmeldingen kommer opp i displayet. Bilen er en 2008 E61 525XD som har gått ca 220 000km. 

Jeg har kjørt diagnose med Rheingold og får opp feilkode 0093D7: ACSM - Internal fault. 

Noen som har vært borti dette før? Finnes det en prosedyre for diagnose på systemet i Rheingold?

Jeg kan legge til at jeg får opp melding om "Increased battery discharge" innimellom og at bilen har resatt seg (mistet innstillinger på klokke osv, samt adapsjoner på girkasse) under kjøring en gang ila. det siste året. Har målt batteriet til 12,7V hvilespenning. Bilen står med DEFA warmup med 4A lader hver natt. Kan dette "kamuflere" batteriproblemer?

Takker for svar på forhånd.

Byttet du airbag ecu for og fikse dette? Hvordan, og med hva kodet du? 

 

Har samme feil selv og har byttet ECU, men trenger litt assistanse med koding av vin osv 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg byttet ECU. Jeg vet ikke hva det skal kodes med. Jeg tok kontakt med BimmersUpgrade ang. dette. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.