Sign in to follow this  
mtbmarius

Null liv i M50b25 etter motorbytte...

Recommended Posts

Hei! 

Vi har akkuratt byttet motor i min e36 325coupe, og har nå fått den inn og kobla til alt av plusser og minuser, endel av kontaktene har vi ikke koblet til for det var ikke merket da vi fikk det med motorn. 

Men når vi har kobla alt av pluss og minus og vrir om nøkkel kommer det bare ett klikk fra startern? Og ikke no mere, ecu skal ikke ha startsperre, så vi lurer på om noen her inne har noen elektriske fingre og kan dette el opplegget bedre enn oss 😅

takker for svar på forhånd!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som skrevet over her så mangler dere strøm. Vanskelig å si spesifikt hva det er som er årsaken til det.I slike tilfeller lønner seg å gå over alle kontakter/ledninger som dere har koblet og sjekke at alt er koblet skikkelig og at dere har god jording,batteri spenning osv..

Hvis bilen er bygget om fra automat til manuell så er det viktig å sjekke at den trinn kontakten,som ligger under mansjetten rundt girspaken står i "park" (P). Den må stå helt i nøyaktig posisjon,ellers klikker det bare i starteren.Jeg hadde det problemet på min 325i coupe da jeg byttet motor i den,det var det første jeg sjekket siden jeg hadde merket alle kontakter/ledninger i motorrommet før motorbytte og var 100% sikker på at alt var koblet riktig.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.