Hosse

Koblingsskjema bakluke E61

Recommended Posts

Nå har jeg sjekket 3 forskjellige biler fra finn.no som er fra 2004 eller 2005. Og alle samme har akkurat dette kabelnettet som tilgjengelig del hos koed.no

Ser du nok langt ned på siden når du ser? Dette ret settet er lenger ned enn det originale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror det løste seg! Kom meg på en laptop og tastet inn artikkelnumret. Da stod det at kittet matchet bilen:-) Tusen takk!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et siste dilemma. Jeg ser at fargene ikke er lik på original kablene som dette fra KOED/SenCom. Flere av de nye er helt hvite men med tall. Noen som sett koblingsskjema på dette?

På forhånd takk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du trenger ikke koblingsskjema. Noter ned hvilke kabler du bruker på hvilke tall. Før de stappes inn i taket.

På venstre siden finnes det 3 likedan ledninger, men de brukes til det samme. Så de kan byttes om på.

Du må dra kablene så langt ut du trenger fra taket og klippe de slik at de får passende lengde. Så skjøter du i bakluka først, for deretter å dra de inn i taket å skjøte der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herregud! Efter 8 timer i garasjen er alle kabler byttet ut med Sencom kabler. Alt skal væra gjort 100% riktig og jeg har byttet så mye kabel jeg kunne. fant 2 kabler som jeg kunne dra rett ut pluss 9 (!!) stk som var skadde. Var helt sikker på att jeg løst alle problemene på bilen og testet nå ikveld igjen. FORTSATT samme felmeldinger! Er det mulig?? Den 4x4 og start assistant saken er sikkert pga at strømmen vært borte, og de kan jeg nok kjøre bort, men hvorfor er de samme feilmeldingene igjen?

- Venstre skiltlys
- Høyre ryggelys
- Høyre baklys
- Høyre bremselys
- Glassluken åpner seg ikke med mikrobryteren

Grymt skuffet og sliten her..

http://prntscr.com/p8tr9m
http://prntscr.com/p8trn6

Svært takksam for tips og hjelp!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 time siden, Otis skrev:

Det er mulig du har andre problemer da.

Det var ingen tegn på andre har hatt det moro der? 

Bavaria har byttet kabel stamme på høyre yttre side for noen år siden. Etter det virket alt. 
Ellers ser den jomfru ut ja...

Share this post


Link to post
Share on other sites

De feilene du har er jobfelles med lcm mener jeg. Men ikke de 2 første feilene med 4x4 da. Det er bare å ratte litt rundt så går det bort.

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutter siden, Otis skrev:

De feilene du har er jobfelles med lcm mener jeg. Men ikke de 2 første feilene med 4x4 da. Det er bare å ratte litt rundt så går det bort.

Ok? Hva er lcm?🤔

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.