Gå til innhold

Nødvendig å bruke dieseladditiver?


e39en
 Share

Anbefalte innlegg

Hei.Noen her på forumet som har erfaring med dieseladditiver?tenker her på injektorrens/drivstoffrens.Står eget punkt i serviceheftet for dette,men ser at dette ikke er gjort.Snakka med en på BMW han mente det var AD-blue,men det har ikke jeg siden det er Euro 5.Er dieselkvaliteten bra nok når det gjelder smøreevne til høytrykkspumpe?Eventuelt hva slags diesel er mest skånsom for disse BMW dieselmotorer,kjører fortsatt F11 med N57 motor,204 hk.Spørsmål til slutt som har med bremseslitasjevarsler å gjøre:Nærmer seg utslitt framme,får du melding på dashbord når bruddsensor er av?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan svare på bremsene - ja, når slitasjevarsler slites av får du feilmelding. Men systemet er ikke idiotsikkert, så hvis en calipper er treg eller lignende som gjør at klosser slites ujevnt kan man bli lurt hvis man stoler blindt på dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

BMW anbefaler drivstofftilsetning, både bensin og diesel. BMW bruker Chevron sine produkter orginalt men jeg kan anbefale Valvoline og Liquimoly. AD blue er ikke for motoren men for katalysator/dpf for å redusere NOx. Basically 1/3 piss og destillert vann. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...