Jump to content

Spørsmål om diesel høytrykkspumpe


Caesar
 Share

Recommended Posts

Hei! Jeg lurte på om noen kunne bekrefte at kjerra mi, en tidlig 2008 X5 SD har CP3 pumpen og ikke CP4? Den står nå på verksted for utredning i løpet av uken. Symptomene kan være alt i fra dyser til høytrykkspumpa. Er nervøs for eventuelle spon i hele drivstoffsystemet.. Etter hva jeg har forstått oppstår ikke dette med spon et problem med CP3 pumpen? 

Link to comment
Share on other sites

Takker så mye for svarene, de er oppløftende lesning! Det var plutselig under kjøring at bilen plutselig døde. Kinna og bilen startet gikk på tomgang ved gasspådrag stoppet den igjen. Sto vel i 30 minutter i påvente av bilberging og da startet den og fikk kjørt noen hundre meter før den stoppet igjen. Av feilmeldinger som kom opp var det bare den med active steering. I forkant av dette hadde den vært litt treg med å starte i kulda og den gikk litt opp og ned i turtall i tre til fire sekunder etter start, så nye glødeplugger er kjøpt inn men ikke byttet enda. Forøvrig rusla 192000.. Alle servicer overholdt til riktig tid og alt av slitedeler er byttet etter behov.  

Edited by Caesar
Link to comment
Share on other sites

Ja. Når de er iorden (piezo injektorer altså) mener jeg bestemt du skal ha i området 180k ohm +, og de defekte pleier å ligge langt lavere enn dette. OBS! Dette er kun en type problem, du vil ikke se dette ved for eksempel for høy indre lekkasje.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...