Gå til innhold

Straight pipe


Robin69
 Share

Anbefalte innlegg

Hei jeg har en bmw e61. Jeg har lyst å få litt grovere lyd i den og har lyst å instalere straight pipe. Bør enn unngå dette og kan det være negativt til bilen/motoren? Hvis ikke hvor kan enn kjøre inn det enn trenger? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slike deler får du kjøpt på de fleste bilvarehus, men sjansen for at du blir stoppet og får pålegg for det er nok langt større enn om du finner deg en ok effektpotte. Problemer får du mest sannsynlig uansett når du en dag skal på EU kontroll med den, men om du skrur delene i hop med klemmer er det jo fort gjort å erstatte med originalt igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Før du gjør dette kan det være greit å spørre deg selv hvor lenge du skal ha bilen. 

En 2009 E61 facelift 525d i god stand er fortsatt verdt en del kroner, så det er litt dumt å modifisere slik hvis du skal selge til høsten. Det kryr av modifiserte E61er på finn med mangel-lapper fra BT eller fra EU-kontroll pga slike ting som du planlegger. Den vil være mer lettsolgt og mer verdt original enn med "selges som den er". 

Planlegger du å ha bilen en god stund, har god råd og bilen ikke er pantsatt med heftelse er det vel bare å slå seg løs. Men igjen, husk at disse bilene er "billige" i innkjøp, men relativt dyre i drift. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...