sexeren

Medlem
 • Innholdsteller

  1336
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sexeren

 • Rang
  Brigader
 • Bursdag 06/07/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  E39 523ia

Nylige profilbesøk

878 profilvisninger
 1. Ja, fergen skulle fortsatt gått.. Vi flytter ja, prøver livet i England 👍🏻 Har vært i kontakt med forskjellige selskaper og det blir for dyrt. Har lagt ut oppdrag på en engelsk side som privatpersoner kan gi en pris for og frakte ting rundt om i verden. Er en som kan frakte en europall med motoren og diverse deler og verktøy for £399 noe som egentlig er veldig billig med tanke på frakt kostnader så langt med bil og båt. Hvis ikke kan det være en løsning og få den fraktet ned til Tyskland/Østerrike og videre der ifra. Er takknemlig for muligheten. Kjører du enda Stavanger/Østerrike.. trodde du også skulle flytte ned for godt?
 2. sexeren

  L.E & J.E`s e46 320i coupe

  Hva skal effekt være med rett reimhjul? Og hvor mye trykk kjøres det med?
 3. En fin e38 du har! Fantastisk at du går over den å får den strøken. Er godt å se at de blir tatt vare på å holdes i livet. Skulle jeg noen gang valgt en 7serie så hadde det uten tvil blitt e38! Følger med framover.
 4. sexeren

  320

  Er ikke helt inni dette med ews, men tror det må fjernes så lenge du ikke har med boks og nøkler siden det er kodet opp mot hverandre. Vet det blir fjernet når det settes m54 i e30 fks.. Skal ikke være noe problem for en tuner og fjerne sammen med og legge inn en god software for motoren fks
 5. sexeren

  320

  Får vell som regel med hjerne å diverse med kjøp av m54b30? Er jo kodet alt av startsperre (ews) men b30 software kan jo lastes inn i gamle hjernen og slette ews.. er vell ms43 begge to?..
 6. sexeren

  BMW E46 330D TOURING

  Gikk ut ifra din er 5 trinns manuell? Ser ut som det er forskjeller på 5 og 6 trinns kasser. http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f18/2001-e46-330d-thinking-swapping-my-5-speed-6-speed-g-box-do-able-t31264/#/topics/31264?_k=qjgisg Her beskrives hvordan: http://www.e46zone.com/forum/topic/44308-330d-6-speed-conversion-completed/
 7. sexeren

  BMW E46 330D TOURING

  Er vell samme motoren? M57 Så det skal passe fint på motoren, spakstell å alt bruker du jo bare fra din bil, så bør være bolt on👌🏻 Hvis ikke det er noe spesiell forskjell i størrelse så gjør ar du må ha annen mellomaksel eller oppheng? Har ikke gjort det selv så er ikke 100% sikker.
 8. Noen som vet, kjenner noen, er i frakt bransjen eller har gjort dette før og kan gi meg hint om hvem jeg kan bruke til å sende en palle med en motor på og verktøy fra Norge til England? Veldig takknemlig for svar.
 9. sexeren

  320

  Det blir det, blir en annerledes reaksjon i motor, virker friskere og endrer kurvene noe.. er greit med en remap men spørs hva prisen er..
 10. sexeren

  320

  Hvorfor software update på den motoren? Ikke mye å hente på standard motor uten mods... å koster vel sykt mye med remap fra ess.. bør hive på en kompressor
 11. sexeren

  320

  God plan å få i større motor, m54b30 er jo en veldig bra motor.. Har tatt EU kontroller selv å aldri merket av oppgraderte bremser, understell og div.. synes bare det er bra folk oppgraderer.. siden diverse orginal deler er noe dritt.. tenker da mest så andre bilmerker en BMW. Men dette spørs helt på hvor du går å hvor nøye de er.. kan være de er skikkelig drittsekk å setter 2'er på forevises trafikkstasjon å du må ut til bt å vise å få det skrevet i vognkort.. samme med sengesett og diverse.. vi var ikke så veldig nøye så lenge den ikke var senket betraktelig mye å du kunne se dekk sleit sinnsykt ugjevnt.. Ellers har du en svær turbo under panseret å vi ikke kjente duden så må det merkes av.. men mye som kan gå gjennom EU hvis du har kontakter
 12. sexeren

  E30 Touring brukis --> 2JZ-GTE

  Emu-ecumaster? Det skal være et bra sprut det å billig også. Hvis jeg må anbefale turbo blir det lett for min del, da bør du gå får en precision turbo.. dyrere men bedre.. turbonetics har jeg ikke noe erfaring med, garrett turbo er jo også en god turbo men hadde heller valgt en precision da pris forskjell ikke er så stor mellom de og du henter som regel mer effekt tidligere og lengre med en precision.. som regel bedre kurver og effekt ved bytte til precision..
 13. sexeren

  E30 Touring brukis --> 2JZ-GTE

  Blir bra dette, følger med! Hvilken effekt uttak er det planer om her da? Hvilken motorstyring? Turbo?