Jump to content

JE

Members
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

About JE

 • Rank
  Oberstløytnant

Contact Methods

 • MSN
  bmweriksen@hotmail.com

Profile Information

 • Bosted:
  Tønsberg
 • Kjøretøy
  e60 525xd, e46 "320i" ESS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Det spørs hvordan det blir med leveringstid da 🤔😆
 2. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Blei en liten økt på selveste 17. Mai 😁 Nedre festene til olje kjøler er knekt til og "captive nuts" er på plass. De fikk en runde med sandblåser'n før første lag med grunning be lagt.
 3. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Enda litt mere avsporing, om ikke annet så er det til både e30 og m10 😏 Jeg har knekt feste til fuelrail på m10 tidligere, med det resultat at ene dysa har hoppa av og bensin har fossa ut. Ole Martin (OMH) har hatt samme sak to ganger også på m10. Så da blei det å maskinere ett par "støtte braketter" som i første omgang havner på Ole Martin sin m10, da den blir klar for årets sesong, noe min definitivt ikke blir.. De rosa mellomstykkene blir enten fjerna, eller eloksert eventuelt lakka.
 4. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Da er coilene på plass, om ikke annet.. Har som smått begynt å fundere på hvor oljekjøleren skal havne.
 5. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Takk 😁 Tipper det går grei å bytte til annen girstang på e21 om man ønsker annen girkule. Takk 😁 Skjer ikke stor her for tiden, har begynt som smått på braketter og fester til coilene. Ellers er det litt annet som krever litt fix for tiden 🙈
 6. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Takk 😁 15 grader blir vel egentlig litt forvirrende, 75 grader fra mer eller mindre vannrett kanal er vel mer riktig.
 7. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Da fikk man rota seg til å hente bakre oppheng til giroverføring. Ser ut til at det passer greit 🙂 For å få litt mere klaring ble staget varma og bøyd, før det blei korta til passende lengde. Alt montert Er 15 grader helling når girspaken står i fri, samme som e46. Var det eneste alternativet jeg hadde å måle på 🙈 (vet pila peker feil vei 😉)
 8. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Takk, hadde man bare hatt litt mere tid.. 🙈 Anyway... Fikk lakka første lag med sort på delene i dag.
 9. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Blei litt letting av motorfester før de ble sandblåst og grunna. Har også "boxa" inn girkasse traversen for å få den litt stivere. Alt blei grunna i lakkbox for å slippe gult støv overalt. 😂
 10. JE

  JE`s e30 prosjekt

  De kommer ikke nærmere hverandre enn det de er på bildet, så det er nok ikke noe problem 🙂
 11. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Takk 😁 Håper det blir gøy, bare synd det tar så fryktelig lang tid 🙂
 12. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Ser desverre ikke ut til at noen har bakre oppheng til giroverføring liggende. Så må nok bestille, og da dukker den ikke opp før utpå nyåret 🤔 Fikk korta inn deler av giroverføringa, men selve staget må vente til bakre oppheng er på plass. Siden foringa til stabstaget har kommet så blei det gjort en endelig prøvemontering av stabstaget forran.
 13. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Bakre oppheng til eksos foreløpig ferdig, mulig det bli en avstiver til senere. Hadde tenkt å fortsette med å tilpasse brakett til girstang og giroverføring etter opphenget var ferdig, men det gikk dårlig.. Finner ikke bakre oppheng / gummibushing til giroverføring.. Noen som har denne liggende? Er samme på e30, E34 og e32 bla.
 14. JE

  JE`s e30 prosjekt

  Takk 😁 Festene i traversen er ferdig , og "captive nuts" er sveisa i rammevangene. Håper på å få litt tid til e30'n i jula..
 15. JE

  JE`s e30 prosjekt

  IE svarte kjapt på forespørselen, og sender en ny foring kostnadsfritt, til tross for at jeg kjøpte stabtaget i 2014. Tommel opp 👍 Siden det tar noen dager før foringa kommer, så var det greit å fortsette på festene. Festet blir en forlengelse av traversen og blir skrudd i rammevangen. Resten av sveising må gjøres når jeg får tatt ned traversen.
×
×
 • Create New...