Undik

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Undik

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hordaland
 • Kjøretøy
  535i, 328Turbo, CBR
 1. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Fikk denne i posten i dag. Usikkert om det blir brukt men jeg vurderer det... Turbomanifold fra 745.
 2. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Jeg håper på å være ferdig til sommeren 2018 så jeg kan reise på treff, men vi får se hvordan det går. Jeg reiser på jobb neste uke og blir vekke til desember, men jeg håper på å få tatt hullet i gulvet før jeg reiser. Jeg har ikke planen helt for meg enda. Jeg starter med å fikse den opp og få den eu-godkjent. Når er din klar da?
 3. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Syke priser! Jeg har en teori om at det kommer vann inn gjennom defekte fuktsperre og tette dreneringshull i dørene. I tillegg til det var det ikke tett rundt varmeapparatet på min så jeg mistenker at litt vann kom inn der også. Ser bra ut på bildet ditt, jeg såg nettopp at jeg sannsynligvis bør skifte gasspedalfestet også. Takker for tipset!
 4. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Nice. Jeg regner med det kommer inn fra hjulbuen ja, og at det blir liggende i lyddempingen i gulvet. Har du bilder? Jeg var innom på wurth og kjøpte en sprayboks med 2k epoxy og en liten boks med sveiseprimer. 1660,- kr for de to, og det var med 30% rabatt... Håper det virker bra iallefall!
 5. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Minioppdatering. Har begynt å gjøre klart til å sveise hullet i gulvet.
 6. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Har gjort litt på bilen i dag. Sveiste i dette hullet Så var det et rusthull i hjulbuen på høyre side som måtte fikses: Tilpasset og sveiste platen i, så påførte jeg 2k epoksy på begge sider. Skal gå over med sømtetting når jeg er ferdig med all sveising.
 7. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  I dag hadde jeg en ivrig 1,5åring med meg i garasjen så det ble ikke sveising. Fikk derimot demontert store deler av interiøret og dashbordet. Fant ut at jeg hadde fått ekstra valuta for pengene: Satser på å få sveist litt i morgen.
 8. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  I dag fikk jeg ikke gjort mye men fikk tid til å teste det nye sveiseapparatet. Sveiste på plass delen jeg tilpasset i går. Glemte dessverre å ta bilder underveis mens jeg sveiste. Her er mens jeg holder på å slipe ned. Det er nesten første gang jeg bruker MIG apparat, så jeg er ganske fornøyd. Laget til hull og åpning til karosseriklips med borr or stikksag. Smurte rusteter på andre plasser jeg fant rust. Skal se hvordan det ser ut i morgen før jeg kapper ut mer.
 9. Undik

  Undik's 87' e28 535i.

  Undik's 87' e28 535i. Jeg har vert på utkikk etter et e28 prosjekt en stund nå. Jeg har utsatt det lenge pga. Husbygging, garasjebygging, banebilbygging, unger, kjerring og alt som hører med. Jeg kom i snakk med en veldig hygglig kar på jobb en dag, og det viste seg at han hadde et perfekt prosjekt til meg. Jeg måtte få unnagjordt en del ting hjemme før jeg gikk til innkjøp, men han kunne vente. Lørdag 23. September kjørte jeg og to kompiser til Stavanger for å hente bilen og en komplett m30b35. Det ble en fin tur til Stavanger, og vi fikk se mange flotte biler. Blandt annet et par M5er, og en I8. Har ryddet plass i garasjen: Utpå kvelden kom vi hjem igjen med bilen, og fikk satt den inn i garasjen. Påbgegynte demonteringen med en gang. Skal begynne med å strippe ned hele bilen, og identifisere det som er av rust. Ikke mye hittil. Tilpasser plate for innsveising. Og det er så langt jeg er kommet til nå. Tenkte å oppdatere her etterhvert som jeg jobber på bilen. Det blir et langtidsprosjekt, for jeg jobber i utlandet, og er vekke lenge om gangen. Videre planer: *Reparere all rust og pusse ned bilen for hellakkering. *Overhale motor *Reparere interiør *Bremser, understell og eksos.
 10. E36 325i Coupè 91-93 mod. Ønskes kjøpt. Trenger ikke å være strøken. Bilen må være eu-godkjent ca. 1 år. Kontakt meg på PM.
 11. Undik

  Leter etter felger

  Hei. De NA postet er akuratt det jeg er ute etter og i riktig størrelse. Takker:)
 12. Hei. Jeg leter etter noen felger som ligner eller er like på det vedlagte bildet. Tror det er orginale BMW felger men jeg klarer ikke å finne de noen sted. Beklager for dårlig mobilbilde:/ Mvh Thomas