jknm

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jknm

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag 01/09/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  ørsta
 • Kjøretøy
  e39 sedan
 1. hei har et veldi stort fårbruk på radiatora! tufta ut i brat bakke!! å der virka som der ikkje e loft i en so kjerer lit so bler de trykk! nåken so he peiling??
 2. jknm

  1serie 116i

  takk
 3. jknm

  1serie 116i

  nåken so veit ka disse kodene sår får 2c45 29f4
 4. jknm

  Misser all motor kraft BMW E39 97-modell

  nei he ikkje komt so lonkt enda. men skal jer de!
 5. Bilen starter, men når en prøver å kjøre med den, hoster den og vil ikke gå skikkelig. Går ann å kjøre på lavt turtall, men begynner å hoste når passerer 3000 omdreininger. Det kan virke som den ikke går på alle sylindrer, men det gjør den. Har prøvd å dra ut en og en coil mens den går, og det blir reaksjon hver gang. Dersom jeg kobler fra batteriet og venter litt, starter bilen og fungrer helt fint til jeg stopper motoren. Når jeg da starter igjen har jeg problemet igjen. Har byttet coiler. Bilen gearer heller ikke automatisk selv. Er takknemlig for alle tips dere måtte ha. Vennlig hilsen Jon
 6. jknm

  motor vifte e39

  hei he netopp bytta veskosekoblinga å etter de er de høg vifte støy får vifta når ei kjører på høkt turtal! skal de versan??
 7. noen som har en san ligende?
 8. hei tok diagnose på en e39 530 td å fikk disse kodene 149, 150, 40, 2, 63, 49, 93! noen som vet va di betyr?
 9. har ikkje hat diagnose på den enda!
 10. Har en Bmw e39 530td som startar, men stoppar etter ca. 30sek. Den går heilt fint dei få sekunda den går. Etter den stoppar er det bere å starte den igjen, men stoppar etter noen sekund igjen. Har bytta fødepumpe under dørken og diesel filter, men er ingen forskjell.. Viss en holder litt turtall så ryker bilen veldig mye, og den går dårlig! Er det noen som har vert bort i dette før?
 11. jknm

  M 30 motor/ fatta sprut

  E de nåken so he koblings skjema til dinna motoren? Skal montere datta sprut på den!