liaguten

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om liaguten

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. liaguten

  Knaking i bakstilling på 318 d/E91

  viewtopic.php?f=1&t=214722 min kom og forsvant også når temperaturen skiftet. fuktig vær = stille. kaldt/tørt vær = knirking. skiftet begge sider på verksted totalt 2600+mva...
 2. liaguten

  Vannlekkasje bak E91LCI

  Hadde samme problem på min e91 uten takluke, etter mye testing med høytrykkspyler, og vanlig vannslange både over/under bilen kom det aldri noe vann inn. Kontaktet et verksted som også sjekket uten å kunne finne noe tegn til lekkasje. Ble fortalt at de hadde hørt om lignende tilfeller med biler som hadde vert "frosset"(evnt lengre kuldeperiode) for at det så ble mildt/regn og at noe drenering/tetningslister ikke helt hang med da. Merket aldri noe mer til problemet igjen.
 3. liaguten

  Ulyd bakfra i 2001 E46

  6000 for å skifte begge bak syns ikke jeg virket som en upris, måtte ut med rundt 8-9k for å skifte 1 hjullager bak og begge knirkeforingene tidligere denne måneden.
 4. liaguten

  E91 - hvilken takboks?

  Har e91 selv og endte opp med fx-suv boksen. Er en "liten" boks men får plass til 2 par langrenn ski, 2 par halvbreie alpint, og 1 par telemark. En får sikkert plass til mer dersom en dropper festene i boksen som en "låser/klikker" skia nedi.. 208 ski vil eg sterkt anbefale at du prøver i boksen før du kjøper den, da med boksen lukket, da jeg har mine tvil til at du vil få disse på plass i boksen og lukket den, selv om de påstår den skal klare å svelge de. Har thule stativ som gjør at boksen kommer bra ned mot taket, prøvde 3ulike stativ før jeg fant et som var greit lavt..Har også erfaring med 850 boksen og opplever denne som en større boks men langt fra like "pen" som packline sin på en e91..
 5. liaguten

  knirk i bakstilling på bmw e91

  På min bil er dette bare midlertidig macgyver fiks, har 5-6k igjen før bilbytteforsikringa går ut, og dersom eg ikke får brukt den vil eg skifte den på egen rekning da. Men for meg og mange andre er det en måte å utsette problemet på, hadde bilen på service nå nylig og fikk de til å se over foringa som var like fast og fin i fisken enda...
 6. liaguten

  knirk i bakstilling på bmw e91

  har selv en e91 som knirket, først kom det bare av og til,så kom det oftere.fikk bilen på bukk og viste seg at det var knirkeforing som folk kaller det,(er dette samme som ytre bærebrusforing?noen?) følgte råd herifra og gikk til anskaffelse av en sprøyte av størrelsen jeg tror blir brukt på hest, eller noen knallharde narkomane. brukte sprøyta til det slo utigjen, ventet 5min og fyllte på igjen..husker ikkje nøyaktig ka merke osv det var på smørninga/fettet et dytta inn men tror det er mye det samme...bilen har ikke laget en lyd på 4mnd nå. verksted i førde skulle ha rundt 200kr for ny foring og 1-2timers jobb for å skifte 1..min bil var gått rundt 111-112 000km da ene min startet å knirke... har if bedre bilbytteforsikring på min bil, men den gjelder ikke før foringen pr.def er røket...og når den knirket var den ikkje ødelagt ifølge bmw&if, bare blitt tørr...
 7. Må prøve å få sett på det til helga, eneste er at det blir litt knapt med tid til å få tørket bilen skikkelig under teppe osv...har hatt bil nr2(gammel honda&)til tørk en ukes tid nå og den skal være vere tett igjen.. Flere steder som bør sjekkes for lekkasje?? Takker for gode råd!
 8. Mye jobb å få ordnet dette dersom det viser seg å vere fuktsperren bak dørtrekket? Kan kanskje vere greit å få verksted til å få gjort det skikkelig??
 9. Merket her i går at gulvtrekket ved baksete på passasjersiden var vått da jeg tok ut gulvmatten bak. Gulvtrekket fremme var også fuktig, men regner med at der her er snakk om en vannlekkasje bak og at det har ”trukket” frem ettersom om det var ”plaskevått” bak og bare litt fuktig fremme. Noen som kjenner til problemet på disse modellene og om det er noe som går igjen? Hvor ligger eventuelle dreningshull/punkter osv? og er det vanlig at disse kan tettes og sende vannet inn hvor jeg absolutt ikke er intressert i å ha det på denne modellen? Teppet fra gulvet og opp til dørkanten kjennes helt tørt ut, men selvsagt kan det jo komme herfra. Har vert veldig mye nedbør med både blå og røde grader siste 1 1/2 uka. Bilen har ikke takluke. Det er selvsagt uaktuelt at jeg selv har glemt å lukke et vindu, en dør skikkelig etc, og dersom noen har gjort dette må det være kjerringa, hun har blitt spurt om det men nekter selvfølgelig. Det er jo et kjent faktum at i nærmere 95 % av slike tilfeller så er det glemt et vindu, en dør, snø mellom pakninger i dører osv, og håpet er jo at det kun er dette ettersom eg syns at bilen er litt for ung til å lekke. Har startet opptørking med aviser osv, til helgen blir det ut med seter,gulvtrekk, isolasjon og det som måtte befinne seg under teppet. Før vi kjører på med noen døgn med sydentemperaturer i et håp om å tørke den. Dersom tiden strekker til får en prøve å putte gamlingen inn i bilen mens en går over med en vannkanne for å lokalisere hvor vannet kommer inn. Bilen er en 2006 320DT E91.