fanqua

Medlem
 • Innholdsteller

  850
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

fanqua vant dagen sist Desember 8 2013

fanqua hadde mest likt innhold!

Om fanqua

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lillehammer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hjelp! Har ett problem med min E36... Har jo en '97 modell med '91 m50b25 motor, den har fungert fint i 2 år... men nå vil den ikke starte! Jeg har feilsøkt og kommet fram til at jeg har en kranglete ews enhet. Det går en lednig fra tenningslåsen som er innom ews'n og ned til innslaget på starteren. MEN ews vil ikke slippe igjennom det signalet når jeg vrir om... Har lest att nøkkel "antenna" på tenningslåsen eller ews senderen på rattstammen kan være problemet. Er det en måte jeg kan sjekke dette før jeg eventuelt kjøper ny? Eller andre forslag?
 2. Hjelp! Har ett problem med min E36... Har jo en '97 modell med '91 m50b25 motor, den har fungert fint i 2 år... men nå vil den ikke starte! Jeg har feilsøkt og kommet fram til at jeg har en kranglete ews enhet. Det går en lednig fra tenningslåsen som er innom ews'n og ned til innslaget på starteren. MEN ews vil ikke slippe igjennom det signalet når jeg vrir om... Har lest att nøkkel "antenna" på tenningslåsen eller ews senderen på rattstammen kan være problemet. Er det en måte jeg kan sjekke dette før jeg eventuelt kjøper ny? Eller andre forslag?
 3. Haha takk, men skjer ikke! #blastpipes
 4. fanqua

  Jørgen`s E30 325i. SOLGT

  Gratulerer/kondolerer med salg veldig spenst på hva neste blir!
 5. Neeei, eller det som er største jobben er kappinga i hjulbuene og få ordna den delen.
 6. Liten oppdatering! Film: https://youtu.be/spYXZA1befE
 7. Hjulan er solgt! Nye hjule er så og si handlet, blir da litt smalere og mindre camber
 8. Hjulan er solgt! Nye hjule er så og si handlet, blir da litt smalere og mindre camber
 9. Felgene er til salgs da jeg har lyst på noe annet! 9,5x17 og 12x17, nye lepper og tønner bak, bulk i leppe på framfelg så rister i høyere hastigheter. 17000 med dekk!
 10. Kappa ut en god del! Har ikke noe bilder akkurat, mas på meg litt senere så fikser jeg det! Takk tore! Sliter litt med fitmenten, da jeg må skaffe meg nye fjærer bak...
 11. Ååååå... Vinge! har litt lyst på det selv...
 12. Jönköping eller noe ;p