Proshift

Medlem
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Proshift

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  M6 F13, M550dx F11

Nylige profilbesøk

626 profilvisninger
 1. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Ja, jeg synes også den er helt greit priset utfra de andre som ligger der, men sikkert prutningsmonn her også som på alle biler, men jeg kjenner ikke bilen eller eier. Men klart, for denne prisen får du jo også kjederlige eksemplar av F10/ F11 som mange uten særlige krav vil velge først, så er ikke for alle denne hvite 525en. Men jeg hadde definitivt kjøpt den blant de som ligger mellom 170 000-230 000 kr.
 2. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Er ikke snakk om definering, er en helt annen kvalitet, utvidet merino vs simpelt dakota og hardplast. Samme med resten av materialvalgene, alcantara tak vs stoff, skinntrukket dashbord vs plast! Helt annen kvalitet på dette. Samme med mer avansert lakk iforhold til de enklere standard lakkene! Og piano lister vs antrasite/ alu lister...
 3. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Du sa det jo nettopp selv! Du bryr deg ikke om materialvalg som skinntrukket dashbord osv, CIC var det viktigste for deg! Og fargekombo/ materialvalg ikke var viktig og en pris faktor for deg! Og kanskje ikke motor heller? 520-525? Samme det, bare bruksgjenstand.
 4. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Da er du en av de jeg sa, som ikke verdsetter individual/ materialvalg, men finnes folk der dette er det viktigste! Og betaler glederlig ekstra for dette! Meg bl a.
 5. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  standard farge kombo( lakk, skinn) materialvalg. Er også mer utstyr ellers også på 525en.
 6. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Ja, er jo faktisk bare 50 000 kr som skiller de ser jeg! Den feteste E61/ 525d jeg har sett vs en helt standard 520d. Men individual er ikke for alle! Er ikke alle som verdsetter dette, men finnes alltid kjøpere for slikt. Som er villig å betale ekstra for dette.
 7. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Jeg mener det er så klasse forskjell på de to bilene, både utstyrsnivå og motor, at de ikke kan sammenlignes. Bare motoren er verd 40-50k for meg + individual og utstyr. Jeg hadde ikke nølt med å betale 60-70K mer for den 525en. Så det er forskjellige preferanser blant folk ja.
 8. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Det der er jo 520d! Du kan ikke sammenligne 525d 6 syl og 520d 4 syl! Dessuten nykter farge kombo, spacegrå/ sort dakota! To forskjellige divisjoner de to bilene! unik individual bil vs helt standard kjederlig dusinbil!
 9. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Det er ingen som er i nærheten av den, den har individual lakk, skinn, lister, tak, dashbord for 130 000 kr ca. Itillegg Individal hifi og alt ellers. Utenom individual greiene, så tviler jeg på det er noen 525/ 530 som er like bra utstyrt ellers. Det er helt rett at den er priset høyere enn en kjederlig sort dakota bil.
 10. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  Jeg synes ikke den var dyr, er 525d og utstyrt som ingen andre på verken finn eller mobile. Har gått litt, men det trenger ikke ha noe å si, spørs hva som er gjort med den. Virker bra fulgt opp. Går sikkert an å prute! Om den er 2008 eller 2010 har ikke noe å si for min del. Utstyr viktigere enn dette. Er vel samme bilen teknisk også, 2008-2010.
 11. Proshift

  Den store finn.no tråden.

  En av de aller beste E60/ E61 jeg har sett! Mye sjeldent individual utstyr her, alcantara taktrekk, skinntrukket dashbord, piano lister sammen med Z1XX interiør og 490 lakk ser man kun på en og annen M5 blant E60/ E61. Eneste den mangler som den skulle hadd er soft close. Ikke sett brilliant white blant E60/ E61 heller før. Individual HIFI også, er virkelig voll, voll, voll denne!
 12. Slappe tall og ytelser de oppgir , 430 NM bare. Men leser kitet er visst underoppgitt, skal være benket til ca 230 hk i motor.
 13. Tuningsfirmaer inkl ESS har kommet med noe nytt, Eflash, tror ikke BMW kan spore at bilen har vært tunet med den? Men kontakt ESS for å høre om dette. Jeg ville enten tunet hos ESS eller latt være. Hadde aldri betalt 50-60K til bavaria fr dette. De krever kanskje bremsebytte også for at garanti skal beholdes? Jeg hadde ikke betalt 25 000 kr heller til bavaria for kun tuning. Altfor høy pris for dette. Da kan du like gjerne bytte bil! For 50-60K ekstra kan du kjøpe 525d, nærmer deg 530 også.