Colnago

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Colnago

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Kjøretøy
  X3, F25, 30D MPrefomance
 1. Colnago

  Bytte utvendig Led lys på bakdør X3, mod 2012

  Ja, dørtrekket må av slik at man kommer til ledningen som ligger inne i døra. Biltema har et sett med plastspaker som er lurt å bruke.
 2. Colnago

  Bytte utvendig Led lys på bakdør X3, mod 2012

  Jeg kjøpte pæra mi hos Bilia, kosta ca kr 260.- . Det er en lang ledning med kontakt i ene enden og LED pæra i andre enden. Litt knotete å skifte men med litt tolmodighet går dette greit.
 3. Colnago

  Bakluke problem F25

  Jeg har automatisk bakluke åpner/lukker på min X3 F25 2012, dette har nå begynt å fuske. Det kommer noe ulyder, nærmest knirkelyder når jeg åpner og ikke minst når jeg skal lukke luka. Luka beveger seg et stykke ned mot stenge posisjon men stopper opp. Er det smøring av noen komponenter som skal til eller er det utskifting av dempere og trekke mekanismen.
 4. Colnago

  Bytte utvendig Led lys på bakdør X3, mod 2012

  Da ble det lys gitt. For en som har gjort dette før tar det kanskje 30min. Da er kr 2000.- ganske godt betalt for denne jobben.
 5. Colnago

  Bytte utvendig Led lys på bakdør X3, mod 2012

  Ja, jeg så skruen nå. Det må være denne unbrakoskruen som vises på bildet. Ikke lett å oppdage denne. Kommer tilbake med resultatet om noen dager. Takk skal du ha.
 6. Jeg må bytte LED lyset i dørhandtak bak på X3, 2012 MOD. Billia skal ha kr 2500.- med pære for jobben. Tenke jeg skulle gjøre dette selv. Nå står jeg litt fast. Har kommet til ledningen for lyset, så det som gjenstår er å få ut dørhandtaket.Hvordan får jeg løs dørhandtaket hvor LED lyset er integrert?
 7. Colnago

  Parkeringsvarmer

  Jeg har installert Eber Hydronic II 4Kw, dette gikk forholdsvis smertefritt, men.... Er det noen som har noe erfaring med Eberspracher sin Tyske versjon av GSM Easycall 221000340100. Greier ikke å få kontakt med denne.Varmeren virker som den skal med startknappen inne i bilen. Har også forsøkt med M2M Simkort fra Telenor.
 8. Colnago

  F25 Elskjema

  Er det noen som har noe erfaring med installering av Eberspracher sin Tyske versjon av GSM Easycall. Greier ikke å få kontakt med denne. Sim kort er uten pin kode. Varmeren virker som den skal med startknappen inne i bilen.
 9. Colnago

  F25 Elskjema

  Jo,det følger med noe dokumentasjon/ilustrasjon men jeg syntes denne er litt dårlig, dessuten er jeg skrekkelig dårlig i tysk. Men takk for det andre tipset.
 10. Colnago

  F25 Elskjema

  Jeg skal montere en Eberspracher med EasyStart Call i X3 2012mod. Da skulle jeg gjerne hatt koblingsskjema for AC. Noen tips om hvor dette kan finnes?
 11. Takk for svar. For se hva jeg finner på. Tom
 12. Hei, Dette er mine første linjer her på Bimmers. Nå er denne tråden ganske gammel, så da håper jeg utviklingen på DAB har gått riktig vei. Jeg har kjøpt meg en X3 30D 2012 mod. Denne har ikke DAB radio originalt eller Navi for den sakens skyld. Er det noen der ute som har ettermontert f.eks denne: FISTUNE® DAB/DAB+ til BMW F-serie Og funker dette?